Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Rocco’s Math Adventure Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Rocco’s Math Adventure Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Rocco’s Math Adventure Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Video Quiz Star. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. Rocco loves coffee during the day since he is up all night! He guzzled down two 8-ounce coffees this morning. How many ounces did he drink in total?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • 8 ounces
  • 12 ounces
  • 14 ounces
  • 16 ounces

Correct Answer: 16 ounces


Q 2. Rocco has been studying math and science for 10.5 years. How many months is that?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • 29
  • 88
  • 126
  • 174

Correct Answer: 126


Q 3. If Rocco spent 2 hours every day building his homemade volcano, and completed it in 12 hours total, how many days did he work on it?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Correct Answer: 6


Q 4. Rocco is also an avid outdoorsman. Today he counted 165 total tree rings of three fallen birch trees. What is the mean age of all three trees?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • 45
  • 52.5
  • 55
  • 60.5

Correct Answer: 55


Q 5. Each year, Rocco identifies 2 new species of flowers, 3 new species of insects, and 5 new species of fungi. He has been hiking in this forest for 20 years. How many species of flowers, insects, and fungi did Rocco identify last year?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • 3
  • 10
  • 190
  • 200

Correct Answer: 10


Q 6. When Rocco looks up at the night sky, he ponders about the millions, billions, and trillions of stars in the universe. What number term comes directly after a trillion?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • Zillion
  • Qunitillion
  • Quindecillion
  • Quadrillion

Correct Answer: Quadrillion


Q 7. Rocco has 15 cups of flour in his storage unit. He needs 2/8 that amount to use for his homemade volcano. What is the total number of cups needed for his experiment?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • 2.50 cups
  • 3.75 cups
  • 6.50 cups
  • 7.50 cups

Correct Answer: 3.75 cups


Q 8. On Monday Rocco ran 6 miles. On Tuesday Rocco ran 12 kilometers. On Wednesday he ran 11,332 meters. And on Thursday he ran 12,980 yards. Which day did Rocco run the farthest?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • Monday
  • Tuesday
  • Wednesday
  • Thursday

Correct Answer: Tuesday


Q 9. Rocco has a garden and an oak tree. The oak tree is 20 times as old as the garden. The sum of their ages is 147 years. How old is each the garden and tree?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • Garden is 20, oak tree is 127
  • Garden is 7, oak tree is 140
  • Garden 11, oak tree is 136
  • Garden is 45, oak tree is 102

Correct Answer: Garden is 7, oak tree is 140


Q 10. Rocco wants to test your problem-solving skills. He has chosen a number and divided it by 7. Then he subtracted 190 from the result and got 10. What number did he choose?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • 1,340
  • 1,320
  • 1,400
  • 260

Correct Answer: 1,400


Q 11. Rocco has 26 pouches of coffee in his pantry. There are 12 more dark roasts than light roasts. How many dark roasts does Rocco have?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • 12
  • 14
  • 19
  • 21

Correct Answer: 19


Q 12. Rocco has a weekly reading schedule, reading for 4 hours per day on some days and 2 hours per day on the other days. He reads a total of 24 hours in a seven-day week. On how many days does he read for 4 hours?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • 2 days
  • 3 days
  • 4 days
  • 5 days

Correct Answer: 5 days


Q 13. There are “c” number of carrots in Rocco’s garden. This is three more than four times the number of zucchinis. How many zucchinis are in the garden?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Option:-

A
C
B
D

Correct Answer:

C

Q 14. Solve this number riddle to become Rocco’s mathematical guru! What should the number be in the lower right corner?
Rocco’s Math Adventure Quiz Answers

Options:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Correct Answer: 3


Read Also: True or False Quiz Answers 100% Accurate – Video Quiz Star

Rocco’s Math Adventure Quiz

The Rocco’s Math Adventure Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *