in

Hot or Not? Quiz Answers 100% Accurate

hot or not quiz answer
hot or not quiz answer

We will make sure that your valuable Hot or Not? Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Hot or Not? Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by QuizFacts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. In 2009, this music artist interrupted Rihanna’s acceptance speech at the VMA’s to praise the video made by Beyoncé.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Not
  • Hot
  • Was Gwen Stefani’s speech, not Rihanna’s

Correct Answer: Not


Q 2. Ariana Grande and Pete Davidson got engaged in 2018 before splitting up 5 months later.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Not
  • Engagement was in 2019
  • Hot

Correct Answer: Hot


Q 3. These two celebrities had a reality show in the 2000’s called The Simple Life which catapulted their stardom.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Get real, they were never friends
  • Hot
  • Not

Correct Answer: Hot


Q 4. The 90’s star from Baywatch, David Hasselhoff, is also an accomplished painter.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • He’s a singer, not a painter
  • Not
  • Hot

Correct Answer: He’s a singer, not a painter


Q 5. Kim Kardashian and Kanye West started dating after Kristen Stewart and Robert Pattinson.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Hot
  • Stewart and Pattinson never officially dated
  • Not

Correct Answer: Hot


Q 6. Despite being a beast at basketball, this legendary NBA player has a reputation for being a real sweetheart on and off the court.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Hot
  • Not
  • His success is due only to his shoes

Correct Answer: Not


Q 7. These two celebs reconnected romantically in 2021 after their engagement ended in 2004.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Not
  • It was in 2020, not 2021
  • Hot

Correct Answer: Hot


Q 8. Simone Biles shocked the sporting world when she pulled out of the 2021 Olympics to take care of her mental health.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • It was the 2022 Olympics
  • Hot
  • Not

Correct Answer: Hot


Q 9. In 2015, Iggy Azalea and Nicki Minaj had a very public feud while attending the MTV VMA’s.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Not
  • Hot
  • It was Miley Cyrus, not Iggy Azalea

Correct Answer: It was Miley Cyrus, not Iggy Azalea


Q 10. At the 2022 Met Gala, Beyoncé wore the same dress Marilyn Monroe wore when she sang to John F. Kennedy.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Not
  • Hot
  • It was Britney Spears, not Kim

Correct Answer: Not


Q 11. This pop star allegedly once licked the frosting off unpurchased powder donuts in a Georgia donut shop.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • It was in California
  • Hot
  • Not

Correct Answer: It was in California


Q 12. This electronic music duo is making history by collaborating with 55 artists on an album that has yet to be released.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Hot
  • It was Jay-Z, not Daft Punk
  • Not

Correct Answer: Not


Q 13. The #FreeBritney movement supported pop star Britney Spears in winning a dramatic legal battle against her mother in 2021.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Hot
  • Not
  • It was against her father, not mother

Correct Answer: It was against her father, not mother


Q 14. This fabulous pop star got inspiration for her stage name during a trip to Mexico.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Hot
  • Not
  • It’s her birthname, not a stage name

Correct Answer: It’s her birthname, not a stage name


Q 15. Billie Eilish became the target of Travis Scott on Twitter after she helped a fan receive medical attention during her show.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • It was Kanye, not Travis Scott
  • Hot
  • Not

Correct Answer: It was Kanye, not Travis Scott


Q 16. Justin Timberlake made heartthrob history by winning the Teen Choice Hottie award three times!

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Hot
  • Three times is too high
  • Not

Correct Answer: Hot


Q 17. Kelly Osbourne has hosted the MTV Video Music Awards twice – in back-to-back years.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Not
  • It was three times, not two
  • Hot

Correct Answer: Not


Q 18. John Krasinski and Emily Blunt met by chance when Krasinski stumbled upon the set of The Edge of Tomorrow.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Hot
  • Not
  • It was A Quiet Place, not The Edge of Tomorrow

Correct Answer: Not


Q 19. Genre lines were blurred in 2022 when Lana Del Ray teamed up with this legendary rock band.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Not
  • It was Ariana Grande, not Lana Del Ray
  • Hot

Correct Answer: It was Ariana Grande, not Lana Del Ray


Q 20. It was Irina Shayk and Bradley Cooper making headlines in 2019 after the couple decided to go their separate ways.

Hot or Not? Quiz

Options:

  • Those two stopped dating in 2021
  • Not
  • Hot

Correct Answer: Hot


Read Also: Angry Santa Quiz Answers 100% Accurate

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers 100% Accurate

Incredible Crypto Quiz Answers

Incredible Crypto Quiz Answers 100% Accurate