Hidden Animals Quiz Answers

Hidden Animals Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Hidden Animals Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Hidden Animals Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Video Quiz Star. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. These pristine waters make for great animal watching. Can you spot the aquatic creature here?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q Alt 1. These pristine waters make for great animal watching. Can you spot the aquatic creature here?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 2. It’s hard for animals to hide in these wide open pastures, but there’s a bird of prey lurking somewhere here. Can you spot it?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 3. We get a lot of animals passing through on the farm, but the one hidden here is a mainstay. Which statement is true about the animal hidden here?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • They hold water in their humps
  • They have cloven hooves
  • They are experts at finding truffles
  • They have four stomachs

Correct Answer: They have cloven hooves


Q Alt 3. We get a lot of animals passing through on the farm, but the one hidden here is a mainstay. Where is it?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 4. There have been sightings of a deer running in these mountains. Can you spot it? Tell us the quadrant letter.
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 5. Can you spot the majestic butterfly in the brush here?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 6. Riddle me this: Pippen the elephant’s father has five sons. The names of the first four sons are Frito, Figgy, Fazel and Fudgy respectively. What is the name of the fifth son? Enter the name below.
Hidden Animals Quiz Answers

Answer: Pippen


Q Alt 6. A cowgirl rides into town on Friday, stays for two days, and leaves on Friday. What is her horse’s name? Type your answer below.
Hidden Animals Quiz Answers

Answer: Friday


Q 7. You can hear the screeching call of a small primate, but can you spot it?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B


Q 8. There are a few insects crawling in the brush here. Can you give us the name of the insect? Type your answer below!
Hidden Animals Quiz Answers

Answer: Praying Mantis


Q Alt 8. How many praying mantises are hiding here? Type your answer below!
Hidden Animals Quiz Answers

Answer: 3


Q 9. You notice snow cascading down the trees as a creature jumps from branch to branch. It must be a squirrel. Where is it now?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 10. How many caterpillars have morphed into butterflies here? Type your answer below.
Hidden Animals Quiz Answers

Answer: 8


Q 11. The fox has spotted something rustling about nearby. Can you spot the hidden herbivore here?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 12. Amidst this herd of sheep, where will you find an animal that barks?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q Alt 12. Amidst this herd of sheep, where will you find an animal that barks?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q Alt 12-2. Amidst this herd of sheep, where will you find an animal that barks?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 13. A husband and wife walk into a circus tent. On stage are one tiger, two bears, and a giraffe. Flying above the stage are three white doves. In total, how many legs are there in the tent? Type your answer below.
Hidden Animals Quiz Answers

Answer: 26


Q 14. A creature is roaming around in these messy quarters. Can you tell us which blurb is NOT true about the animal?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • They smell with their tongue
  • They don’t have eyelids
  • They all lay eggs
  • They are all cold-blooded

Correct Answer: They all lay eggs


Q Alt 14. Looks like someone’s snake got out their of cage! Can you spot it before it escapes outside?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 15. We’ve gone down under. Which of the following statements is true about the hidden animal?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • Females can pause pregnancy
  • Males bath in mud to attract females
  • They can run across water
  • They emit exprobrate amounts of methane gas

Correct Answer: Females can pause pregnancy


Q Alt 15. We’ve gone down under. Can you find the hidden animal native to Australia?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 16. Life on the prairie can be pretty calm. Unless this magnificent beast comes rolling through. Which statement is NOT true about the animal hidden here?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • They are strict herbivores
  • They can live to be 45 years old
  • Calves are born with orange-red fur coats
  • Only a small percentage do not share genes with cattle

Correct Answer: They can live to be 45 years old


Q 16. Life on the prairie can be pretty calm. Unless this magnificent beast comes rolling through. Can you find the animal hidden here?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 17. There’s a roaring primate in this jungle. Spot the animal and tell us which of the following statements about it is true.
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • They give birth after 6 months of pregnancy
  • They live mostly solitary lives
  • They sleep in nests at night
  • They have low intelligence

Correct Answer: They sleep in nests at night


Q Alt 17. There’s a roaring primate in this jungle. Spot the animal.
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 18. There’s a creature making a ruckus somewhere here. Which of the following is NOT a true statement about the hidden critter?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • They have high IQ’s
  • They hibernate for 6 weeks in winter
  • Their paws act like taste buds
  • They are nocturnal

Correct Answer: They hibernate for 6 weeks in winter


Q Alt 18. There’s a creature making a ruckus somewhere here. In which quadrant will you find a nocturnal critter?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • They have high IQ’s
  • They hibernate for 6 weeks in winter
  • Their paws act like taste buds
  • They are nocturnal

Correct Answer: C


Q 19. Now that you’ve found some hidden animals, can you also find the value of the lizard? Type your answer below.
Hidden Animals Quiz Answers

Answer: 2


Q Alt 19. Now that you’ve found some hidden animals, can you also find the value of the raven/crow? Type your answer below.
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 11

Correct Answer: 1


Q Alt 19-2. Now that you’ve found some hidden animals, can you also find the value of the frog? Type your answer below.
Hidden Animals Quiz Answers

Answer: 5


Q 20. Can you solve this slithery math problem? What number needs to replace the question mark to make the equation true? Type your answer below.
Hidden Animals Quiz Answers

Answer: 0


Q Alt 20. What’s the correct answer to this exotic math problem?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • -3
  • 13
  • 3
  • 12

Correct Answer: 3


Q Alt 20-2. Can you solve this cute but tricky math problem?
Hidden Animals Quiz Answers

Options:

  • 66
  • 611
  • 1,040
  • 10,400

Correct Answer: 611


Read Also: Easy Soda Puzzle Quiz Answers 100% Accurate – Video Quiz Star

Hidden Animals Quiz

The Hidden Animals Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *