Find the Puppy Quiz

Find the Puppy Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Find the Puppy Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Find the Puppy Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Video Quiz Star. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. Let’s start off easy. Which puppy is the odd one out?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 2. Uh oh, she has wondered off from her family. Can you find the puppy? Which quadrant is she in?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 3. Help the puppy find the shortest route to the bowl of water!
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 4. Can you match the puppy’s silhouette to the correct one below?
Find the Puppy Quiz

Options:

A
C
B
D

Correct Answer:

You need to look out for the following features:
Left horn missing curly shape
Tail has curly shape above rather than below
Left horn is smaller


Q 5. Which piece is missing from the image?
Find the Puppy Quiz

Options:

A
C
B
D

Correct Answer:

Be careful option B and D looks almost same. Check the hands.


Q 6. Which quadrant is the puppy in now?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 7. Only one of the puppies matches. Which one is it?
Find the Puppy Quiz

Options:

A
C
B
D

Correct Answer:

You need to look out for the following features:
Tail doesn’t have any curly shapes on both side
Ears don’t have any curly shape
The curly side is on bottom side instead of top and more smoother rounded one is above


Q 8. Can you spot the puppy here?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q Alt 8. Can you spot the puppy here?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 9. Our brave puppy wants to go explore. Which route will take her to the city?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 10. Which of these puppies matches our puppy?
Find the Puppy Quiz

Options:

A
C
B
D

Correct Answer:

You need to look out for the following features:
Missing one of the front leg
One of the front leg is on different angle
Missing one of the back leg


Q 11. Look! She’s met a friend along the way. Can you match the silhouette?
Find the Puppy Quiz

Options:

A
C
B
D

Correct Answer:

You need to look out for the following features:
Tail is different
Beak/Mouth is slightly open
One of the leg is different


Q 12. She’s almost at the big city. In which quadrant can you find the puppy’s footprint?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B


Q Alt 12. She’s almost at the big city. In which quadrant can you find the puppy’s footprint?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q Alt 12-2. She’s almost at the big city. In which quadrant can you find the puppy’s footprint?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q Alt 12-3. She’s almost at the big city. In which quadrant can you find the puppy’s footprint?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 13. The puppy has arrived in a big city. Can you find her in the crowd?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B


Q Alt 13. The puppy has arrived in a big city. Can you find her in the crowd?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 14. The puppy is heading south. Find her next destination by putting the broken pieces back in order!
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A, D, F, C, B, E
  • F, A, B, E, C, D
  • F, D, C, B, A, E
  • C, B, F, D, A E

Correct Answer: F, D, C, B, A, E


Q Alt 14. The puppy is heading south. Find her next destination by putting the broken pieces back in order!
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A, D, F, C, B, E
  • F, A, B, E, C, D
  • F, D, C, B, A, E
  • C, B, F, D, A E

Correct Answer: F, C, D, E, B, A


Q Alt 14-2. The puppy is heading south. Find her next destination by putting the broken pieces back in order!
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A, D, F, C, B, E
  • F, A, B, E, C, D
  • F, D, C, B, A, E
  • C, B, F, D, A E

Correct Answer: D, C, F, B, A, E


Q 15. The puppy hasn’t stopped traveling south! She’s found herself in the largest country in South America. Which landscape is she most likely to find there?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • A – Desert
  • B – Jungle
  • C – Plains
  • D – Tundra

Correct Answer: B – Jungle


Q 16. Look at the route closely. How many kilometers in total did the puppy travel to get to Buenos Aires?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • 3,290.42 km
  • 2,755.75 km
  • 1,890.25 km
  • 2,650.75 km

Correct Answer: 2,650.75 km


Q 17. The puppy needs to catch a train that is moving at 8km/hr. She is 100 meters away and running at 10km/hr. How far will the train have traveled before the puppy is able to jump on?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • 1,080 meters
  • 400 meters
  • 250 meters
  • 85 meters

Correct Answer: 400 meters


Q 18. Now traveling to Europe, she crosses an ocean known for super cold air currents that are similarly named after a dog breed. What’s the name of the current?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • Labrador Current
  • Maltese Current
  • Terrier Current
  • Newfoundland current

Correct Answer: Labrador Current


Q 19. Our puppy has arrived in a European capital city and is greeted by a stranger. Which location is she in?
Find the Puppy Quiz

Options:

  • Budapest
  • Amsterdam
  • Berlin
  • Oslo

Correct Answer: Berlin


Read Also: Easy Soda Puzzle Quiz Answers 100% Accurate

Find the Puppy Quiz

The Find the Puppy Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *