Easy Soda Puzzle Quiz Answers 100% Accurate - Video Quiz Star

Easy Soda Puzzle Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Easy Soda Puzzle Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Easy Soda Puzzle Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Video Quiz Star. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. Let’s start with the king of sodas. The classic Coke bottle design remained the same for almost 80 years and is as much a part of the branding as any slogan. Can you choose the correct Coke bottle by its silhouette?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q Alt 1. Let’s start with the king of sodas. The classic Coke bottle design remained the same for almost 80 years and is as much a part of the branding as any slogan. Can you choose the correct Coke bottle by its silhouette?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 2. Pepsi’s red, white, and blue is as American as apple pie. Which of these logos is the correct logo of Pepsi?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B


Q Alt 2. Pepsi’s red, white, and blue is as American as apple pie. Which of these logos is the correct logo of Pepsi?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 3. Try this satisfying puzzle. Which bottle or glass comes next in the sequence?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

Correct Answer:

Q Alt 3. Try this satisfying puzzle. Which bottle or glass comes next in the sequence?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

Correct Answer:


Q 4. Can you put together this image? Then type the name of the soda brand below.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Correct Answer: 7up


Q Alt 4. Can you put together this image? Type the correct order of letters below.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Answer: ADCB


Q 5. There’s nothing like a soda on a hot summer’s day, eh. Can you help a friend choose the correct entrance that will get them to the can of Sunkist?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B


Q Alt 5. There’s nothing like a soda on a hot summer’s day, eh. Can you help a friend choose the correct entrance that will get them to the can of Dr. Pepper?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 6. Type the soda brand name associated with these three facts: manufactured by Coca-Cola; originally called Clear Lemon Fanta; shares its name with a mythical creature.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Answer: Sprite


Q Alt 6. Type the soda brand name associated with these three facts: used Santa Claus in advertisements; is headquartered in Atlanta, GA; was the first Olympic sponsor.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Answer: Coke


Q 7. Let’s test your taste buds. Which of these products does not fit with the rest? Select the odd logo out.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers
  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q Alt 7. Let’s test your taste buds. Which of these products does not fit with the rest? Select the odd logo out.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers
  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 8. We’ve zoomed in on this soft drink’s logo. Can you tell us the brand? Type the name below.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Correct Answer: Crush


Q Alt 8. We’ve zoomed in on this soft drink’s logo. Can you tell us the brand? Type the name below.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Correct Answer: Canada Dry


Q 9. In which country was this soda brand created? Select the country’s flag.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

Correct Answer:


Q Alt 9. In which country was this soda brand created? Select the country’s flag.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

Correct Answer:


Q 10. Approximately how many grams of sugar is in an average 12oz can soda? Select the correct entrance of the maze that leads to the correct answer.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B


Q Alt 10. Approximately how many grams of sugar is in an average 12oz can soda? Select the correct entrance of the maze that leads to the correct answer.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 11. So many to choose from. Can you select the correct row that contains the soft drink’s colors that has the slogan of “Freedom From Thirst”?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q Alt 11. So many to choose from. Can you select the correct row that contains the soft drink’s colors that has the slogan “Real Magic”?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 12. Which continent supplies over half the world’s supply of the product that inspired the creation of the unique Coke bottle design?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • South America
  • North America
  • Asia
  • Africa

Correct Answer: Africa


Q Alt 12. What was the original purpose advertised for this classic beverage?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • Medicine
  • Car maintenance solution
  • Substitute for water
  • Anti-aging elixir

Correct Answer: Medicine


Q 13. Spot the odd can out. Which three are Coke products?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Option:-

  • ACD
  • ABC
  • ABD
  • BCD

Correct Answer: BCD


Q Alt 13. Spot the odd can out. Which one is not a Coke product?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Option:-

  • 7up
  • Sprite
  • Dr. Pepper
  • Fanta

Correct Answer: 7up


Q 14. Approximately how many gallons of soda do Americans consume each year? And let us know which way it is trending, too!
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Option:-

  • 35 gallons and increasing
  • 42 gallons and increasing
  • 34 gallons and decreasing
  • 40 gallons and decreasing

Correct Answer: 40 gallons and decreasing


Q 15. We got a little creative with the logos here. Can you tell us which soft drink was the first soda created?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q Alt 15. We got a little creative with the logos here. Can you tell us which soft drink was the most recent soda created?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 16. This drink has a cult following and was released as an alternative diet soda. Can you tell us the parent company responsible for this unforgettable soft drink? Type the soda company’s name below.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Correct Answer: Coca Cola


Q Alt 16. This drink has a cult following and was released as an alternative diet soda. Can you tell us the parent company responsible for this unforgettable soft drink?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • Squirt
  • Coke
  • Diet Way Cola
  • Pepsi

Correct Answer: Coke


Q 17. Find the difference between these images. Which quadrant just isn’t the same as the others?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D (Missing a white part on both side)


Q Alt 17. Find the difference between these images. Which quadrant just isn’t the same as the others?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C (Missing a white part on both side)


Q 18. Which soda company was Pepsi’s well-known CEO a former vice-president of in the 1950’s?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • RC Cola
  • Barq’s
  • Coca-Cola
  • Canada Dry

Correct Answer: Coca-Cola


Q Alt 18. Which of the following flavors was never introduced by Pepsi?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • Fire
  • Vanilla
  • Twist
  • Blast

Correct Answer: Blast


Q 19. Which of the following blurbs is false regarding the pixelated brand seen here?
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Options:

  • The beverage has stayed true to its original ingredients
  • An American president had a “Fresca” button installed in the White House
  • It was originally marketed as a sugar-free diet soft drink
  • The soft drink has rebranded itself as “sparkling soda water”

Correct Answer: The beverage has stayed true to its original ingredients


Q 20. Can you solve this math with soda symbols problem? Type the answer below.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Correct Answer: 48


Q Alt 20. Can you solve this math with soda symbols problem? Type the answer below.
Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Correct Answer: 35


Read Also: Rocco’s Math Adventure Quiz Answers 100% Accurate – Video Quiz Star

Easy Soda Puzzle Quiz

The Easy Soda Puzzle Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *