Wheel of Reward Quiz

Wheel of Reward Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Wheel of Reward Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Wheel of Reward Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Video Facts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. Let’s start easy! Can you guess what this famous landmark is?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Golden Gate Bridge
  • Bolden Kate Bridge
  • Tolden Late Cridge
  • Golden Tate Ridge

Correct Answer: Golden Gate Bridge


Q 2. CAN YOU SPOT THE PHONE?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Funny bide up
  • Bunny ride up
  • Sunny side up
  • Runny side up

Correct Answer: Sunny side up


Q 3. Movie starring Bruce Willis!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Lie Harp
  • Pie Hart
  • Tie Hart
  • Die Hard

Correct Answer: Die Hard


Q 4. Famous book and movie!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Hungry Dames
  • Hunter Names
  • Hunger Games
  • Hunted Lames

Correct Answer: Hunger Games


Q 5. Famous Beatles song!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Hey Jude
  • Key Rude
  • Hey June
  • Hey Jove

Correct Answer: Hey Jude


Q 6. Famous writer of scary books!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Leathen Ping
  • Peathen Bing
  • Stephen King
  • Keathen Sing

Correct Answer: Stephen King


Q 7. Do you know this phrase?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Hall your Horses
  • Hold your Losses
  • Hall your Hopses
  • Hold your Horses

Correct Answer: Hold your Horses


Q 8. Do you know this funny fellow?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Adap Sundler
  • Adas Sapller
  • Adam Sandler
  • Adal Slopler

Correct Answer: Adam Sandler


Q 9. Check out this landmark!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Leaning Tower of Pisa
  • Burning Tower of Lisa
  • Leaning Power of Gisa
  • Leaning Mower of Risa

Correct Answer: Leaning Tower of Pisa


Q 10. If you’re off to the UK, you might get some of the best _____ !
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Dish and Chaps
  • Fish and Chips
  • Fish and Chops
  • Fish and Chards

Correct Answer: Fish and Chips


Q 11. Can you guess what we’re talking about here?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Gelee corn and ham
  • Grape seed and jam
  • Green eggs and ham
  • Glaze peas and Lam

Correct Answer: Green eggs and ham


Q 12. Can you guess this landmark? Hint: It no longer exists!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Merlin Hall
  • Caplin Fall
  • Codlin Hall
  • Berlin Wall

Correct Answer: Berlin Wall


Q 13. Have you ever been to this place?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Hollywood Bowl
  • Deadwood Ball
  • Kingwood Cell
  • Hardwood Gail

Correct Answer: Hollywood Bowl


Q 14. Have you tried this before?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Beet Harrington
  • Deer Huntington
  • Beef Wellington
  • Reef Palmington

Correct Answer: Beef Wellington


Q 15. What is this scientific term?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Intaskeleton
  • Indoskeletor
  • Endoskeleton
  • Infoskeletor

Correct Answer: Endoskeleton


Q 16. Can you figure out the name of the movie, then match it with the star below?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Ava Gardner
  • Jane Russell/Marilyn Monroe
  • Grace Kelly
  • Elizabeth Taylor

Correct Answer: Jane Russell/Marilyn Monroe


Q 17. Where is this place located? Unjumble the answers below!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • risPa
  • New rkYo
  • linBer
  • meRo

Correct Answer: risPa


Q 18. Which person is not represented at this location?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Theodore Roosevelt
  • Woodrow Wilson
  • Thomas Jefferson
  • George Washington

Correct Answer: Woodrow Wilson


Q 19. Do you know which TV series is set on this fictional street?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Modern Family
  • How I Met Your Mother
  • One Tree Hill
  • Desperate Housewives

Correct Answer: Desperate Housewives


Q Alt 19. How many films have been set in this fictional town?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • 3
  • 1
  • 5
  • 2

Correct Answer: 5


Q Alt 19-2. Do you know which TV series is set in this fictional town?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Desperate Housewives
  • The Vampire Diaries
  • How I Met Your Mother
  • One Tree Hill

Correct Answer: The Vampire Diaries


Q 20. What does this phrase mean?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • When something is inevitable
  • When someone is too busy to care
  • Someone told a nasty secret
  • When someone is misguided

Correct Answer: When someone is misguided


Q Alt 20. What does this phrase mean?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • When something is inevitable
  • When someone is too busy to care
  • Someone told a nasty secret
  • When someone is misguided

Correct Answer: When someone is misguided


Q 21. In which year was the first item sold at this place?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • 1998
  • 1990
  • 1996
  • 1995

Correct Answer: 1995


Q 22. Do you know who wrote this play?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Edward Albee
  • David Mamel
  • Tennessee Williams
  • Arthur Miller

Correct Answer: Tennessee Williams


Q Alt 22. Do you know who wrote this play?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Edward Albee
  • David Mamel
  • Tennessee Williams
  • Arthur Miller

Correct Answer: Edward Albee


Q 23. Another phrase! But what does it mean?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Taking on too much
  • When someone is confused
  • Asking for advice
  • Blinded by the truth

Correct Answer: Asking for advice


Q 24. These writers created one of the most beloved superheroes of our time. Do you know which one?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Spiderman
  • Superman
  • Wolverine
  • Iron Man

Correct Answer: Spiderman


Q 25. Do you know which US fast food chain originated in this state?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Panda Express
  • Burger King
  • Wendy’s
  • Mc Donald’s

Correct Answer: Wendy’s


Q Alt 25. Which of these fits in with the four in the image?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Hades
  • Olympus
  • Atlantis
  • Troy

Correct Answer: Atlantis


Q 26. How many seasons did this person play?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • 11 seasons
  • 22 seasons
  • 21 seasons
  • 15 seasons

Correct Answer: 22 seasons


Q Alt 26. How many seasons did this person play?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • 23 seasons
  • 15 seasons
  • 11 seasons
  • 21 seasons

Correct Answer: 23 seasons


Q Alt 26-2. How many seasons did this person play?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • 11 seasons
  • 22 seasons
  • 21 seasons
  • 15 seasons

Correct Answer: 22 seasons


Q 27. What is the first line of this song?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • There must be some kinda way out of here
  • Hello darkness, my old friend
  • Old man, look at my life
  • We passed upon the stair

Correct Answer: We passed upon the stair


Q 28. Which food did this person invent?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Pringles
  • Peanut Butter Cups
  • Candy Cane
  • Ketchup

Correct Answer: Pringles


Q 29. This is a song by which famous band?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • The Carpenters
  • The Monkees
  • The Mamas & the Papas
  • Jefferson Airplane

Correct Answer: Jefferson Airplane


Q Alt 29. This is a song by which famous band?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • The Monkees
  • The Beach Boys
  • The Mamas & the Papas
  • The Carpenters

Correct Answer: The Beach Boys


Q Alt 29-2. This is a song by which famous band?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Metallica
  • Pearl Jam
  • Silverchair
  • Nirvana

Correct Answer: Pearl Jam


Q 30. This animal is native to which country?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • South Africa
  • Bolivia
  • Japan
  • Australia
  • China
  • Africa

Correct Answer: Australia


Also Check: Lucky Wheel – Halloween Edition Quiz Answers 100% Accurate

Wheel of Reward Quiz

The Wheel of Reward Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *