Wheel of Reward – Autumn Edition

Wheel of Reward – Autumn Edition Quiz Answers (25 Question Edition) 100% Accurate

We will make sure that your valuable Wheel of Reward – Autumn Edition Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Wheel of Reward – Autumn Edition Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Video Facts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. The spookiest night of the year is nigh, it’s time to light the:
The spookiest night of the year is nigh, it’s time to light the:

Options:

  • Jack O’Lantern
  • Hick O’Western
  • Luck O’Lectern
  • Mick O’Cistern

Correct Answer: Jack O’Lantern


Q 2. A useful device in autumn.
A useful device in autumn.

Options:

  • Leaf blower
  • Lead melter
  • Lawn mower
  • Land Rover

Correct Answer: Leaf blower


Q 3. We’re seeing these all over the forest floor. Can you guess what we’re looking for?
We’re seeing these all over the forest floor. Can you guess what we’re looking for?

Options:

  • Acorns and Squirrels
  • Actors and Squalor
  • Acres and Squeaks
  • Aches and Squills

Correct Answer: Acorns and Squirrels


Q 4. Which tri-coloured sweet treat are we looking for?
Which tri-coloured sweet treat are we looking for?

Options:

  • Fancy horn
  • Handy yarn
  • Candy fern
  • Candy corn

Correct Answer: Candy corn


Q 5. It’s getting cold outside. Let’s put on your:
 It’s getting cold outside. Let’s put on your:

Options:

  • Holy cleading
  • Ugly sweater
  • Oily greatcoat
  • Cozy Overcoat

Correct Answer: Cozy Overcoat


Q 6. Try not to get lost in the:
Try not to get lost in the:

Options:

  • Corn maze
  • Bone mine
  • Home maze
  • Lone mine

Correct Answer: Corn maze


Q 7. A period of unseasonably warm weather in North America is called:
A period of unseasonably warm weather in North America is called:

Options:

  • Isaac’s Antler
  • Italian Winter
  • Indian Summer
  • Icebox Heater

Correct Answer: Indian Summer


Q 8. Can you find the correct examples of this?
Can you find the correct examples of this?

Options:

  • Yew, sycamore, willow, spruce
  • Aspen, elm, fir, beech
  • Linden, pine, oak, poplar
  • Alder, maple, apple, ash

Correct Answer: Alder, maple, apple, ash


Q 9. We’re looking for a movie title!
We’re looking for a movie title!

Options:

  • Wardens of the Mall
  • Regents of the Hall
  • Letters on the Wall
  • Legends of the Fall

Correct Answer: Legends of the Fall


Q 10. Who wrote this world-famous fairy tale?
Who wrote this world-famous fairy tale?

Options:

  • Hans Christian Andersen
  • Charles Perrault
  • The Brothers Grimm
  • Joseph Jacobs

Correct Answer: Hans Christian Andersen


Q 11. Fill in the blanks to get a pleasant activity that takes place in autumn:
 Fill in the blanks to get a pleasant activity that takes place in autumn:

Options:

  • Fish frying
  • Leaf peeping
  • Kite flying
  • Star gazing

Correct Answer: Kite flying


Q 12. Dazzling autumn colors can be described as:
Dazzling autumn colors can be described as:

Options:

  • Flamboyant
  • Flamboyent
  • Flemboyant
  • Flambuyant

Correct Answer: Flamboyant


Q 13. There’s a hint in the picture…
There’s a hint in the picture…

Options:

  • A perrsimon colored reindeer
  • A perssimon colored roadsign
  • A persimmon colored raincoat
  • A persimmon coloured rosebush

Correct Answer: A persimmon colored raincoat


Q 14. Which city below holds this annual event?
Which city below holds this annual event?

Options:

  • Chicago
  • New York City
  • Philadelphia
  • Boston

Correct Answer: New York City


Q 15. Can you guess the title of this children’s book by unscrambling the words below?
Can you guess the title of this children’s book by unscrambling the words below?

Options:

  • We’re oenft on a leke unth
  • We’re suckt on a lape llhu
  • We’re gingo on a lfea hntu
  • We’re uikqc on a ealf mphu

Correct Answer: We’re gingo on a lfea hntu


Q 16. Fill in the missing letters of this quote by unscrambling the letters below:
Fill in the missing letters of this quote by unscrambling the letters below:

Options:

  • nAtumu sowsh us owh to etl tinghs go
  • mnAtuu swsho us owh to etl sockh go
  • umnAut tllse us owh to see cvero go
  • mnAutu ellst us owh to let ncecha go

Correct Answer: nAtumu sowsh us owh to etl tinghs go


Q 17. The title of a song from these soulful musicians.
The title of a song from these soulful musicians.

Options:

  • The Mamas and the Papas
  • Simon and Garfunkel
  • Jefferson Airplane
  • Sonny and Cher

Correct Answer: The Mamas and the Papas


Q 18. These two words are names as well as…
These two words are names as well as…

Options:

  • Types of pumpkins
  • Types of nuts
  • Types of flowers
  • Autumn food dishes

Correct Answer: Types of flowers


Q 19. These three autumn words are all…
These three autumn words are all…

Options:

  • Adverbs
  • Adjectives
  • Nouns
  • Verbs

Correct Answer: Adjectives


Q 20. Who wrote this autumnal poem?
Who wrote this autumnal poem?

Options:

  • Carl Sandburg
  • Sara Teasdale
  • E. A. Poe
  • Robert Graves
  • Robert Frost
  • Mary Shelley

Correct Answer: Carl Sandburg


Q 21. What are we looking for? Hint: spells!
What are we looking for? Hint: spells!

Options:

  • A song
  • A novel
  • A TV series
  • A movie

Correct Answer: A TV series


Q 22. Which fact below is NOT true for this critter:
Which fact below is NOT true for this critter:

Options:

  • They are native to the Americas
  • They are illegal in Pennsylvania
  • They are born blind
  • They hibernate

Correct Answer: They are native to the Americas


Q 23. Which word completes this line by Roald Dahl?
Which word completes this line by Roald Dahl?

Options:

  • Oven
  • Fireplace
  • Crucible
  • Barbecue

Correct Answer: Barbecue


Q 24. These are peculiar names for what autumnal thing?
These are peculiar names for what autumnal thing?

Options:

  • Spiders
  • Apples
  • Corn
  • Leaves
  • Pumpkins

Correct Answer: Pumpkins


Q 25. What is the total number of vowels in this line from a famous poem?
What is the total number of vowels in this line from a famous poem?

Options:

  • 10
  • 8
  • 11
  • 9
  • 13
  • 12

Correct Answer: 9


Read Also: The Unicorn Challenge Quiz Answers 100% Accurate – Video Facts

Wheel of Reward – Autumn Edition Quiz

The Wheel of Reward – Autumn Edition Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *