Old Logo Quiz

Old Logo Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Old Logo Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Old Logo Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Video Facts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q1. Take a look at the logo and tell us who the founder of this tech goliath was.
Old Logo Quiz

Options:

  • Steve Jobs
  • Steve Wozniak
  • Bill Gates
  • Alan Turing

Correct Answer: Bill Gates


Q2. Check out this interesting logo. In what year did this company launch?
Old Logo Quiz
Options:
  • 1992
  • 2006
  • 2012
  • 2016

Correct Answer: 2006


Q3. Which company purchased this mega social networking site for a whopping $1 billion in 2012?
Old Logo Quiz

Options:

  • Facebook
  • Amazon
  • Twitter
  • Spotify

Correct Answer: Facebook


Q4. Which of the following slogans is associated with the company with this old logo?
Old Logo Quiz

Options:

  • Have it your way
  • Think outside the bun
  • World’s greatest hamburgers
  • Make it great

Correct Answer: Have it your way


Q5. Who is the founder of the company with this nostalgic logo?
Old Logo Quiz

Options:

  • Steve Jobs
  • Bill Gates
  • Jeff Bezos
  • Elon Musk

Correct Answer: Jeff Bezos


Q6. In which country was this classic confection company founded?
Old Logo Quiz

Options:

  • Panama
  • Austria
  • Spain
  • Switzerland

Correct Answer: Austria


Q7. Here’s one from the way-back machine. In which industry is this company a part of??
Old Logo Quiz

Options:

  • Shipping
  • Military
  • Sporting
  • Film

Correct Answer: Shipping


Q8. In which country was this company founded?
Old Logo Quiz

Options:

  • England
  • Sweden
  • Germany
  • Japan

Correct Answer: Germany


Q9. What famous scientist is featured on this company’s original logo?
Old Logo Quiz

Options:

  • Leonardo da Vinci
  • Isaac Newton
  • Albert Einstein
  • Charles Darwin

Correct Answer: Isaac Newton


Q10. In what year was this publishing company founded? It later changed its name to its current one, which is internationally recognized.
Old Logo Quiz

Options:

  • 1898
  • 1917
  • 1939
  • 1964

Correct Answer: 1939


Q11. Which industry is associated with the company that used to showcase this intense logo?
Old Logo Quiz

Options:

  • Tech
  • Sports
  • Retail
  • Oil and gas

Correct Answer: Tech


Q12. In which industry did this company make a name for itself?
Old Logo Quiz

Options:

  • Airline
  • Auto
  • Banking
  • Telecommunication

Correct Answer: Auto


Q13. In what year did this company first launch a handheld mobile phone?
Old Logo Quiz

Options:

  • 1999
  • 1984
  • 1989
  • 2000

Correct Answer: 1984


Q14. Which of the following terms it most closely related to this company’s name?

Options:

  • Blossom
  • Buddhist
  • Hindu
  • Samurai

Correct Answer: Buddhist


Q15. This logo comes from the far east and from way, way back. Can you tell us what an early product was of the company?
Old Logo Quiz

Options:

  • Toy cars
  • Tea pots
  • Playing cards
  • Fishing equipment

Correct Answer: Playing cards


Q16. In which industry is this company currently most known for?
Old Logo Quiz

Options:

  • Informational technology
  • Physical fitness
  • Entertainment
  • Hospitality and airline

Correct Answer: Informational technology


Q17. What is the first name of the famous heiress to this company?
Old Logo Quiz

Options:

  • Tori
  • Olivia
  • Amanda
  • Paris

Correct Answer: Paris


Q18. What is the color scheme of this company’s current logo?
Old Logo Quiz

Options:

  • Black and white
  • Orange and blue
  • Red and yellow
  • Blue and white

Correct Answer: Red and yellow


Q19. What industry is the company from that first had this for a logo?
Old Logo Quiz

Options:

  • Health care
  • Oil and gas
  • Telecommunications
  • Insurance

Correct Answer: Oil and gas


Q20. In which industry is this company from?
Old Logo Quiz

Options:

  • Film
  • Information technology
  • Textile
  • Auto

Correct Answer: Information technology


Check Also: Guess the Movie from 5 Clues Quiz Answers 100% Accurate

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *