Lucky Wheel Halloween edition Quiz

Lucky Wheel: Halloween edition Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Lucky Wheel: Halloween edition Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Lucky Wheel: Halloween edition Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Video Facts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. What do these hints point to?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Melon
  • Cucumber
  • Pumpkin
  • Apple

Correct Answer: Pumpkin


Q 2. What color will you get when you mix our two clues?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Purple
  • Orange
  • Black
  • Green

Correct Answer: Orange


Q 3. Which creature of the night is hinted at?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Werewolf
  • Vampire
  • Bat
  • Frankenstein

Correct Answer: Werewolf


Q 4. What are we referring to here?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Witches
  • Mummies
  • Werewolves
  • Zombies

Correct Answer: Witches


Q 5. Where would you most likely find our next clues?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Sunken ships
  • Abandoned warehouses
  • Cemeteries
  • Corn fields

Correct Answer: Cemeteries


Q 6. Which sugary delight are we looking for?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Toffee Apple
  • Coffee Apple
  • Sugar Apple
  • Belgium Apple

Correct Answer: Toffee Apple


Q 7. Can you tell which term we’re looking for?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Bieber-mania
  • Lunacy
  • Hysteria
  • Idiocy

Correct Answer: Lunacy


Q 8. Who is the author of these two titles?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Bram Stoker
  • Mary Shelley
  • Daphne du Maurier
  • Stephen King

Correct Answer: Stephen King


Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Disguises
  • Superstitions
  • Coincidences
  • Mammals

Correct Answer: Superstitions


Q 10. Can you figure out which Halloween creature we’re looking for?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Mummy
  • Vampire
  • Zombie
  • Ghost

Correct Answer: Vampire


Q 11. What movie are we referring to here?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Scream
  • A Nightmare on Elm Street
  • The Silence of the Lambs
  • Friday the 13th

Correct Answer: Friday the 13th


Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Willow
  • Spruce
  • Fir
  • Cedar

Correct Answer: Willow


Q 13. What are these two clues?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Types of bones
  • Types of ghosts
  • Types of monsters
  • Types of spells

Correct Answer: Types of bones


Q 14. What are these two clues?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Nouns
  • Adjectives
  • Verbs
  • Adverbs

Correct Answer: Adjectives


Q 15. Can you tell which group of fictional characters the hints point to?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • The Four Wicked Witches
  • The Three Demons
  • The Three Witches
  • The Four Wizards

Correct Answer: The Three Witches


Q 16. Which creepy companion are we looking for?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Quincey Morris
  • Jonathan Harker
  • Renfield
  • John Seward

Correct Answer: Renfield


Q 17. What does not fit?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Spaghetti Squash
  • Butterfly Squash
  • Kabocha Squash
  • Sweet Dumpling Squash

Correct Answer: Butterfly Squash


Q 18. What are the clues referring to?
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Blood
  • Candles
  • Cotton Candy
  • Glue

Correct Answer: Blood


Q 19. Follow the clues to find the correct answer to earn some points!
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Options:

  • Hamcuchpcui
  • Chlacliwlae
  • Srcyracoke
  • Oghsnetene

Correct Answer: Oghsnetene


Q 20. Take a look at our next clue. For which spooky film did this actor win a major award? Type your answer in below!
Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

Answer: The Birds


Check Also: Easter Brainsteaser Quiz Answers 100% Accurate

Lucky Wheel: Halloween edition Quiz

The Lucky Wheel: Halloween edition Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *