Intelligence Test Quiz Answers

Intelligence Test Quiz Answers 100% Accurate

How smart are you: 5 minunte quiz Answers

We will make sure that your valuable Intelligence Test Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Intelligence Test Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Video Facts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. Which answer correctly completes the series?
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • Linguistic
  • Dialect
  • Welsh
  • Language

Correct Answer: Welsh


Q 2. Yes or no: Do three of the following numbers add up to 12?
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • Yes
  • No

Correct Answer: Yes


Q 3. Which animal has these piercing eyes?
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • Snake
  • Crocodile
  • Frog
  • Iguana

Correct Answer: Crocodile


Q 4. What are the five colors of the Olympic rings?
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • Blue, Yellow, Black, Green, and Red
  • Yellow, Red, Green, Blue, and White
  • Green, Red, Yellow, Brown, and Blue
  • Blue, Black, Green, Red, and Orange

Correct Answer: Blue, Yellow, Black, Green, and Red


Q 5. To which country does this national flag belong?
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • Argentina
  • Botswana
  • Peru
  • Thailand

Correct Answer: Argentina


Q 6. Who is the author of the classic novel The Great Gatsby?
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • Jack Kerouac
  • Ernest Hemingway
  • F. Scott Fitzgerald
  • Herman Melville

Correct Answer: F. Scott Fitzgerald


Q 7. Which of the following professions is most likely to study earthquakes?

Options:

  • Cardiologist
  • Seismologist
  • Ecologist
  • Entomologist

Correct Answer: Seismologist


Q 8. Which of the four icons would come next in the series?
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 9. What is the basic unit of matter in the universe called?

Options:

  • Compound
  • Element
  • Atom
  • Molecule

Correct Answer: Atom


Q 10. Can you identify this body part?
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • Heart
  • Lung
  • Liver
  • Kidney

Correct Answer: Liver


Q 11. If an item such as household bleach has a pH level of 11 (on the pH scale), then it is considered…
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • Alkaline
  • Neutral
  • Acidic
  • None of these

Correct Answer: Alkaline


Q 12. What percentage of the dots here are red?
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • 10%
  • 25%
  • None of these %
  • 20%

Correct Answer: 20%


Q 13. Which of the four lines labelled would need to be removed from the equation to make it correct? Select the corresponding letter from the answers below.
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B


Q 14. Take a look at this riddle. Can you answer correctly?
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • $20
  • $10
  • $15
  • $5

Correct Answer: $5


Q 15. By looking at this diagram, can you tell us which glass will fill up with water first? Type the number below.
Intelligence Test Quiz Answers

Correct Answer:

5


Q 16. Which of the following instruments doesn’t quite fit with the rest?
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 17. Tell us which picture shows the true size of Greenland in comparison with the continent of Africa.
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 18. Which of these clouds typically form at the highest elevation?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 19. Which statement relates to the artist who painted this artwork?

Options:

  • They once challenged a critic to a duel
  • They created almost 900 paintings in their brief 10-year career
  • Their talent for singing was just as good as their painting
  • They unintentionally coined the name of their art movement

Correct Answer: They unintentionally coined the name of their art movement


Q 20. Which of the four diagrams here causes the four seasons on Earth?
Intelligence Test Quiz Answers

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Read Also: Wheel of Reward – Autumn Edition Answers (25 Question Edition) 100% Accurate – Video Facts

Intelligence Test Quiz

The Intelligence Test Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *