Halloween Hunt Quiz Answers

Halloween Hunt Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Halloween Hunt Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Halloween Hunt Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Video Facts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. Let the hunt begin! Ghosts are spooky tricksters. Can you spot which one of these specters is different?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct answer: C


Q Alt 1. Let the hunt begin! Can you spot the spooky skeleton in the room?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct answer: A


Q 2. Hidden in this image is a ghost! Which quadrant is it in?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct answer: A


Q 3. Some things go bump in the night.. and some things slowly creep around. Can you find the sneaky spider in this room?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct answer: D


Q 4. Can you locate where the werewolf is hiding in the forrest?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct answer: A


Q Alt 4. Can you locate where the werewolf is hiding in the forrest?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct answer: D


Q 5. This ghoulish party has just started! Click on the creepy creature below that has yet to arrive.
Halloween Hunt Quiz

Options:

Correct Answer:


Q 6. Can you spot the spooky scarecrow?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct answer: C


Q 7. Some trickster removed a piece from the image. Which piece completes the vandalized picture?
Halloween Hunt Quiz

Options:

Correct Answer:


Q Alt 7. Some trickster removed a piece from the image. Which piece completes the vandalized picture?
Halloween Hunt Quiz

Options:

Correct Answer:


Q Alt 7-2. Some trickster removed a piece from the image. Which piece completes the vandalized picture?
Halloween Hunt Quiz

Options:

Correct Answer:


Q 8. How about trick-AND-treat? Which of these pumpkins is the odd one out?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct answer: B


Q 9. Which of these silhouettes matches the original mummy?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct answer: C


Q Alt 9. Which of these silhouettes matches the original mummy?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct answer: B


Q 10. Double, double, toil and trouble, fire burn and cauldron bubble! How many witches can you find in this image?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Correct answer: 2


Q Alt 10. Double, double, toil and trouble, fire burn and cauldron bubble! How many witches can you find in this image?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Correct answer: 3


Q 11. Which route will take you to the bag of candy at the end of the maze?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct answer: B


Q 12. Can you choose the silhouette that matches the wicked witch?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 13. Can you put this eerie image in the correct order?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • BCAD
  • CADB
  • DCBA
  • ADCB

Correct Answer: DCBA


Q Alt 13. Can you put this eerie image in the correct order?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • DABC
  • BCAD
  • CADB
  • ADCB

Correct Answer: CADB


Q 14. Can you solve this spooky math problem?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • 18
  • 32
  • 44
  • 56

Correct Answer: 32


Q Alt 14. Can you solve this spooky math problem?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • 27
  • 32
  • 47
  • 56

Correct Answer: 47


Q Alt 14-2. Can you solve this spooky math problem?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • 32
  • 39
  • 44
  • 52

Correct Answer: 39


Q Alt 14-3. Can you solve this spooky math problem?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • 22
  • 36
  • 43
  • 66

Correct Answer: 36


Q Alt 14-4. Can you solve this spooky math problem?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • 32
  • 56
  • 90
  • 101

Correct Answer: 90


Q Alt 14-5. Can you solve this spooky math problem?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • 19
  • 28
  • 35
  • 36

Correct Answer: 28


Q 15. Can you put this image in the correct order?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • BCDA
  • ADBC
  • DBAC
  • CABD

Correct Answer: BCDA


Q Alt 15. Can you put this image in the correct order?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • BCDA
  • ADBC
  • DBAC
  • CABD

Correct Answer: DBAC


Q 16. What’s the answer to this tricky problem?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • 36
  • 88
  • 52
  • 72

Correct Answer: 88


Q 17. Find the slippery, slithery snake! Where is it hiding?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 18. Can you tell us which letter will lead you to the bag of candy?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 19. What percentage of the pumpkins have no faces carved in them?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • 10%
  • 15%
  • 20%
  • 25%

Correct Answer: 20%


Q 20. Two children have several candy bars. After eating 20 bars between them, they are left with five fewer than they ate. How many candy bars did they have to begin with?
Halloween Hunt Quiz

Options:

  • 40
  • 35
  • 45
  • 30

Correct Answer: 35


Also Check: Celebrity Quartets Quiz Answers 100% Accurate Video Facts

Halloween Hunt Quiz

The Halloween Hunt Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *