Guess the Movie from 5 Clues Quiz Answers

Guess the Movie from 5 Clues Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Guess the Movie from 5 Clues Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Guess the Movie from 5 Clues Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Video Facts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. Let’s start with a simple one. Can you guess the movie from these five clues? Type in your answer below.

Correct Answer: Star Wars


Q 2. Gan you guess which movie we’re looking for from these five characters? Type in your answer!

Correct Answer: The Jungle Book


Q 3. Which film does this brief synopsis describe? If you know the answer, type it in below.

Correct Answer: Jurassic Park


Q 4. We are looking for a popular film trilogy. Do you know which one? Hit the keys and enter the answer below!

Correct Answer: The Lord of the Rings


Q 5. To which movie does this headline refer? Enter the title below.

Correct Answer: Jaws


Q 6. Look at these five visual clues. Which movie are we looking for? Enter your answer below.

Correct Answer: Raiders of the Lost Ark


Q 7. This predominantly blue movie was a huge success – do you know its title? Type away!

Correct Answer: Avatar


Q 8. Can you guess the title of this movie from the five quotes in the image? Enter your answer below.

Correct Answer: Casablanca


Q Alt 8. Can you guess the title of this movie from the five quotes in the image? Enter your answer below.

Correct Answer: Gone With The Wind


Q Alt 8-2. Can you guess the title of this movie from the five quotes in the image? Enter your answer below.

Correct Answer: Arsenic And Old Lace


Q Alt 8-3. Can you guess the title of this movie from the five quotes in the image? Enter your answer below.

Correct Answer: On Her Majesty’s Secret Service


Q 9. Are these five visual clues enough for you to guess the title of this cinematic masterpiece? If so, type it in below!

Correct Answer: 2001: A Space Odyssey


Q 10. Can you guess the movie from these five locations alone? Scroll down and enter your answer.

Correct Answer: North by Northwest


Q 11. Which timeless classic does this headline refer to? Enter the title below.

Correct Answer: The Great Dictator


Q 12. In which movie do these five props appear? Type in your answer.

Correct Answer: Pulp Fiction


Q Alt 12. In which movie do these five props appear? Type in your answer.

Correct Answer: Pulp Fiction


Q 13. All you’ve got to go on are the names of five starring actors. Can you still guess the movie’s title? Enter it below.

Correct Answer: Trainspotting


Q Alt 13. All you’ve got to go on are the names of five starring actors. Can you still guess the movie’s title? Enter it below.

Correct Answer: T2 Trainspotting


Q Alt 13-2. All you’ve got to go on are the names of five starring actors. Can you still guess the movie’s title? Enter it below.

Correct Answer: Being Human


Q Alt 13-3. All you’ve got to go on are the names of five starring actors. Can you still guess the movie’s title? Enter it below.

Correct Answer: Shallow Grave


Q 14. Take a look at these clues. Which film are we looking for?

Correct Answer: Some Like It Hot


Q 15. Which film is summarised here? Type in the title below.

Correct Answer: The General


Check Also: Easter Brainsteaser Quiz Answers 100% Accurate

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *