Wheel of Reward Quiz Answers

Wheel of Reward Quiz Answers 100% Accurate

The following questions have multiple versions available. This quiz is from Quiz Facts website.

We will make sure that your valuable Wheel of Reward Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Wheel of Reward Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Facts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. Welcome to the Wheel of Reward! You might have played something like this before, or maybe you haven’t! Don’t worry, it’s simple enough!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Next

Correct Answer: Next


Q 2. You will be presented with a board with missing letters. All you have to do is fill in the missing letters by choosing the correct answer!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Next

Correct Answer: Next


Q 3. Let’s start easy folks! Can you fill in the missing letters? Hint: Popular Girl Band.
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Spuce Gurls
  • Spice Gals
  • Space Girls
  • Spice Girls

Correct Answer: Space Girls


Q 4. Oh, this one can’t be too hard? Which species are we referring to?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Blue While
  • Brue Whole
  • Brue While
  • Blue Whale

Correct Answer: Blue Whale


Q 5. Who’s this pop star?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Madolla
  • Madotta
  • Madorra
  • Madonna

Correct Answer: Madonna


Q 6. Can you name this Disney film?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • The Leon Kang
  • The Laon King
  • The Loon Kong
  • The Lion King

Correct Answer: The Lion King


Q 7. What type of dog is this?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Dolcatian
  • Delnatian
  • Dolpatian
  • Dalmatian

Correct Answer: Dalmatian


Q 8. Which country are we talking about?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Now Zanland
  • New Zotland
  • New Holland
  • New Zealand

Correct Answer: New Zealand


Q 9. Do you remember this movie?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Dorky Dancing
  • Derty Dancing
  • Dorty Dancing
  • Dirty Dancing

Correct Answer: Dirty Dancing


Q 10. Which instrument are we wanting here?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Exectric Guipar
  • Epectric Guilar
  • Eclectic Guizar
  • Electric Guitar

Correct Answer: Electric Guitar


Q 11. Where would you find pizza and pasta? At an …?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Atalean Riptaurant
  • Italian Rustaurant
  • Utalian Ristaurant
  • Italian Restaurant

Correct Answer: Italian Restaurant


Q 12. Which of these options fits the image perfectly?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Pummer Breede
  • Lummer Breete
  • Tummer Breece
  • Summer Breeze

Correct Answer: Summer Breeze


Q 13. You might be too young or maybe too old for this one! What are we talking about?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Slaging on the Tain
  • Singing on the Cain
  • Staging in the Pain
  • Singing in the Rain

Correct Answer: Singing in the Rain


Q 14. Have you seen this landmark before?

Options:

  • The Eickel Toner
  • The Eippel Totter
  • The Eittel Tower
  • The Eiffel Tower

Correct Answer: The Eiffel Tower


Q 15. Remember these famous lyrics? Oh yeah, I tell you something. I think you’ll understand!

Options:

  • I wanna hold your land
  • I wanna join your band
  • I wanna hold your mand
  • I wanna hold your hand

Correct Answer: I wanna hold your hand


Q 16. Who’s this character?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Peler Pan
  • Pater Pin
  • Poter Pon
  • Peter Pan

Correct Answer: Peter Pan


Q 17. What is this funny phrase?

Options:

  • As wool is a cucumber
  • As tool is a cucumber
  • As fool is a cucumber
  • As cool as a cucumber

Correct Answer: As cool as a cucumber


Q 18. You’re going too fast! Identify this phrase!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Halt your Hopses
  • Hold your Losses
  • Halt your horses
  • Hold your horses

Correct Answer: Hold your horses


Q 19. Who’s this goofy fellow?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Adap Sundler
  • Adas Slopler
  • Adal Sapller
  • Adam Sandler

Correct Answer: Adam Sandler


Q 20. Mmm remember this?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Loffy Laple
  • Puffee Epple
  • Coffee Maple
  • Toffee Apple

Correct Answer: Toffee Apple


Q 21. Who’s this award-winning actress?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Maryll Streer
  • Mapyll Streel
  • Muryll Street
  • Meryll Streep

Correct Answer: Meryll Streep


Q 22. This show was a classic in the 90s!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Roalanne
  • Rorranne
  • Rosaenne
  • Roseanne

Correct Answer: Roseanne


Q 23. What a view! Do you know what we’re referring to?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Burning Tower of Lisa
  • Turning Tower of Risa
  • Learning Power of Gisa
  • Leaning Tower of Pisa

Correct Answer: Leaning Tower of Pisa


Q 24. Which words fit best?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • The Rumble Cook
  • The Jungle Look
  • The Bungle Hook
  • The Jungle Book

Correct Answer: The Jungle Book


Q 25. Which book title are we talking about here?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Roby Kick
  • Cody Rick
  • Boby Pick
  • Moby Dick

Correct Answer: Moby Dick


Q 26. Who’s this person?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Nickard Lixot
  • Lichard Pixor
  • Pichard Nixon
  • Richard Nixon

Correct Answer: Richard Nixon


Q 27. Who are we talking about here?

Options:

  • Pustin Bimbercake
  • Bustin Timberlake
  • Dustin Wimberdake
  • Justin Timberlake

Correct Answer: Justin Timberlake


Q 28. Do you know this place?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Yearl Harbor
  • Pearl Parlor
  • Bearl Parlor
  • Pearl Harbor

Correct Answer: Pearl Harbor


Q 29. Best enjoyed with a cup of coffee! What are we talking about?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Banana Fake
  • Lanana Lake
  • Banana Bake
  • Banana Cake

Correct Answer: Banana Cake


Q 30. Who doesn’t want some of this!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Cornberries and Cream
  • Roundberries and Pream
  • Bunchberries and Dream
  • Strawberries and Cream

Correct Answer: Strawberries and Cream


Q 31. What in the world is this?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Round Pairest
  • Bound Fastest
  • Count Fairest
  • Mount Everest

Correct Answer: Mount Everest


Q 32. Smells nice!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Cepperwint Bee
  • Lappermint Sea
  • Peppermint Pea
  • Peppermint Tea

Correct Answer: Peppermint Tea


Q 33. Can you un-jumble these answers to find the movie star we are talking about?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Hllyo Hbueprn
  • saCasndra ueHbprn
  • athKerine epbuHrn
  • dryAeu pbuHern

Correct Answer: dryAeu pbuHern


Q 34. A book and a film!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Ultrafast at Riffany’s
  • Superfast at Tiffany’s
  • Steadfast at Piffany’s
  • Breakfast at Tiffany’s

Correct Answer: Breakfast at Tiffany’s


Q 35. Can you unjumble these letters?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • eaAegn eaS
  • crtiAc aSe
  • nticAtla aSe
  • riaictAd aSe

Correct Answer: riaictAd aSe


Q 36. Not just a food, but a title!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Dried Figs and Jam
  • Sweet Pigs and Ram
  • Fried Eggs and Ham
  • Green Eggs and Ham

Correct Answer: Green Eggs and Ham


Q 37. Tricky, tricky. Can you work out the title of this song by un-jumbling the letters?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • iguusAomb dBins
  • iouAmsbit dKins
  • aDenogrus nMids
  • ousSpicusi ndsMi

Correct Answer: ousSpicusi ndsMi


Q 38. Are you a fan of this?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Coat Opera
  • Moat Opera
  • Boat Opera
  • Soap Opera

Correct Answer: Soap Opera


Q 39. What a classic story!
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • The Odd Cat and the Ape
  • The Bog Pig and the Pea
  • The Old Dog and the Bee
  • The Old Man and the Sea

Correct Answer: The Old Man and the Sea


Q 40. Which species are we talking about here?
Wheel of Reward Quiz Answers

Options:

  • Golden Lion Ramarin
  • Golden Zion Pamarin
  • Holden Sion Lamarin
  • Golden Lion Tamarin

Correct Answer: Golden Lion Tamarin


Read Also: Wheel of Reward – Autumn Edition Answers (25 Question Edition) 100% Accurate

Wheel of Reward Quiz

The Wheel of Reward Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *