The Big Football Quiz

The Big Football Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable The Big Football Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. The Big Football Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Facts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. Which team has won the most World Cup matches?
The Big Football Quiz

Options:

  • Brazil
  • Germany
  • France
  • Argentina

Correct Answer: Brazil


Q 2. How many lions are on the England national team’s emblem?
The Big Football Quiz

Answer: 3


Q 3. In 2014, Germany won the World Cup after beating which team 1-0 in the finals?
The Big Football Quiz

Options:

  • Italy
  • France
  • Argentina
  • Netherlands

Correct Answer: Argentina


Q 4. How many times has England hosted the World Cup? Type the answer below.
The Big Football Quiz

Answer: 1


Q 5. Where was the very first World Cup held?
The Big Football Quiz

Options:

  • Uruguay
  • Brazil
  • England
  • Argentina

Correct Answer: Uruguay


Q 6. Which football player has not won a World Cup?
The Big Football Quiz

Options:

  • Kylian Mbappé
  • Lionel Messi
  • Toni Kroos
  • Andrés Iniesta

Correct Answer: Lionel Messi


Q 7. Against which team did Maradona score his famous solo goal?
The Big Football Quiz

Options:

  • Germany
  • Brazil
  • England
  • France

Correct Answer: England


Q 8. How many goals did Geoff Hurst score in the 1966 final against West Germany? Type your answer below.
The Big Football Quiz

Answer: 3


Q 9. How many times has Spain won the World Cup?
The Big Football Quiz

Answer: 1


Q 10. Ronaldinho played 97 times for the Brazilian national team. How many goals did he score during this time?
The Big Football Quiz

Options:

  • 10
  • 25
  • 33
  • 47

Correct Answer: 33


Q 11. How many Golden Boots has Thierry Henry won in his career? Type your answer below.
The Big Football Quiz

Answer: 3


Q 12. Who holds the current record for most appearances on the Brazilian national team?
The Big Football Quiz

Options:

  • A) Cafu
  • B) Roberto Carlos
  • C) Thiago Silva
  • D) Neymar

Correct Answer: Cafu


Q 13. Tite is the nickname of the current coach of the Brazilian national team. Do you know his real name?
The Big Football Quiz

Options:

  • Cláudio Luiz Rodrigues Parise Leonel
  • Givanildo Vieira de Sousa
  • Adenor Leonardo Bachi
  • Marcos Aoás Corrêa

Correct Answer: Adenor Leonardo Bachi


Q 14. When was the first time that VAR Technology was used in the World Cup?
The Big Football Quiz

Options:

  • 2014
  • 2018
  • 2010
  • It hasn’t been used yet

Correct Answer: 2018


Q 15. In which stadium did the German team win 7-1 against Brazil?
The Big Football Quiz

Options:

  • Maracanã, Rio de Janeiro
  • Arena de Sao Paulo
  • Mineirão, Belo Horizonte
  • Beira-Rio, Pôrto Alegre

Correct Answer: Mineirão, Belo Horizonte


Q 16. Who was the first player from the English national team to win the Golden Boot?
The Big Football Quiz

Options:

  • Gary Lineker
  • Geoff Hurst
  • Michael Owen
  • Alan Shearer

Correct Answer: Gary Lineker


Q 17. Who is Spain’s top World Cup scorer of all-time?
The Big Football Quiz

Options:

  • Fernando Torres
  • Fernando Hierro
  • David Villa
  • Fernando Morientes

Correct Answer: David Villa


Q 18. The 1978 World Cup took place in:
The Big Football Quiz

Options:

  • West-Germany
  • France
  • Italy
  • Argentina

Correct Answer: Argentina


Q 19. Who was the only player in Spain’s 2010 World Cup team not playing for either Real Madrid or Barcelona?
The Big Football Quiz

Options:

  • David Villa
  • Joan Capdevila
  • Xabi Alonso
  • Pedro

Correct Answer: Joan Capdevila


Q 20. How many major football tournaments has Spain won consecutively? Type your answer below.
The Big Football Quiz

Answer: 3


Q 21. Which German won the world cup both as a player and a coach?
The Big Football Quiz

Options:

  • Jürgen Klinsmann
  • Jogi Löw
  • Lothar Matthäus
  • Franz Beckenbauer

Correct Answer: Franz Beckenbauer


Q 22. How many times has Argentina played in the World Cup finals?
The Big Football Quiz

Options:

  • 6
  • 4
  • 3
  • 5

Correct Answer: 5


Q 23. In 1966, Germany lost the World Cup final at Wembley. Who scored the goal that never crossed the line?
The Big Football Quiz

Options:

  • Geoff Hurst
  • Bobby Charlton
  • Roger Hunt
  • Martin Peters

Correct Answer: Geoff Hurst


Q 24. How many years was the longest-ever gap between two official FIFA World Cup events?
The Big Football Quiz

Options:

  • 4
  • 8
  • 12
  • 16

Correct Answer: 16


Q 25. In how many of the top 5 European leagues was Zidane named the Player of the Year?
The Big Football Quiz

Options:

  • 0
  • 2
  • 3
  • 5

Correct Answer: 3


Q 26. How many goals did Michel Platini score in the European Football Championship in 1984?
The Big Football Quiz

Options:

  • 3
  • 5
  • 7
  • 8

Correct Answer: 7


Q 27. Why did Zinedine Zidane head-butt Marco Materazzi in the 2006 World Cup?
The Big Football Quiz

Options:

  • He made an illegal tackle on Zidane
  • He spit in Zidane’s face
  • He insulted his sister
  • He dared him to fight

Correct Answer: He insulted his sister


Q 28. Against which team did Robert Lewandowski score his first goal for the Polish national team?
The Big Football Quiz

Options:

  • Portugal
  • San Marino
  • Azerbajan
  • Germany

San Marino

Q 29. What was the first year the World Cup was held in two different countries? Type your answer below.
The Big Football Quiz

Answer: 2002


Q 30. In which year did the Polish national team make history by finishing 3rd in the World Cup under coach Kazimierz Górski?
The Big Football Quiz

Options:

  • 1982
  • 1974
  • 1986
  • 1978

Correct Answer: 1974


Q 31. Which coach led five different teams at the World Cup over course of his career?
The Big Football Quiz

Options:

  • Helmut Schön
  • Mario Zagallo
  • Franz Beckenbauer
  • Bora Milutinović

Correct Answer: Bora Milutinović


Q 32. Brazil is the most successful national team in the FIFA World Cup, being crowned winner five times. Can you name the years that they have won?
The Big Football Quiz

Options:

  • 1958, 1962, 1970, 1994 and 2002
  • 1950, 1978, 1990, 1998 and 2006
  • 1954, 1966, 1990, 1994 and 2014
  • 1958, 1982, 1986, 2002 and 2010

Correct Answer: 1958, 1962, 1970, 1994 and 2002


Q 33. Against which team did Francesco Totti score his first “Panenka” penalty?
The Big Football Quiz

Options:

  • Belgium
  • Netherlands
  • England
  • Portugal

Correct Answer: Netherlands


Q 34. In which year did Roberto Baggio score his first goal for the Italian national team against Uruguay? Type your answer below.
The Big Football Quiz

Answer: 1989


Q 35. Against which team has the Italian national team never lost an official match?
The Big Football Quiz

Options:

  • England
  • Spain
  • Germany
  • Netherlands

Correct Answer: England


Also Check: The Winner Takes It All Quiz Answers 100% Accurate

The Big Football Quiz

The Big Football Quiz  is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *