Remember the Company Quiz

Remember the Company? Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Remember the Company? Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Remember the Company? Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Facts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. You’ve probably seen this company’s logo a million times, but can you remember what color the second “O” is? Select the correct color below.
Remember the Company? Quiz

Options:

Correct Answer:


Q 2. Which logo from this internationally renowned entertainment company was the one from the mid 80’s to the early 2000’s?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 3. This company may have gone under, but it will always live on in jest. Can you select the true colors of this now the obsolete company?
Remember the Company? Quiz

Options:

Correct Answer:


Q 4. Which is the correct logo of this global retailer?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 5. Which of the following taglines are synonymous with the brand seen here?

Options:

  • One you pop, you always pop.
  • Once you pop, the fun don’t stop
  • Don’t stop popping
  • Pop goes the Pringle.

Correct Answer: Once you pop, the fun don’t stop


Q 6. Calling all millennials! Which of these logos was the myspace logo?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B


Q 7. What was the original motto regarding this company’s code of conduct?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • Do no harm
  • Do no malevolence
  • Don’t be evil
  • Do the right thing

Correct Answer: Don’t be evil


Q 8. Which tech company had this slogan: “Be what’s next!”
Remember the Company? Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 9. Calling all boomers! This mascot was synonymous with what food company? Type the company below.
Remember the Company? Quiz

Answer: McDonalds


Q 10. Which of these car companies is the proud owner of Rolls Royce?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 11. Can you tell us the correct slogan and logo of this major tech company?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B


Q 12. Which logo belongs to a company from the Netherlands?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 13. What was the first product made by the company known for these specific devices?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • Typewriter
  • Pager
  • Satellite
  • Camera

Correct Answer: Pager


Q 14. Which of these products has the most users?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 15. Name the company from the font and slogan. Type the company name below.
Remember the Company? Quiz

Answer: IBM


Q 16. Type the brand name below that uses this motivating slogan.
Remember the Company? Quiz

Answer: Adidas


Q 17. Which of these logos was inspired by water caltrops?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B


Q 18. Which quadrant displays the correct logo and colors from 2007 to present?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 19. Take a look at this game and tell us the name of the company that enhanced our childhood with this product?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • Mattel
  • Parker Brothers
  • Milton Bradley
  • Toy Vault, Inc.

Correct Answer: Milton Bradley


Q 20. What’s the parent company’s name overseeing the brand with this slogan? Type the company’s name below.
Remember the Company? Quiz

Answer: Mars


Q 21. Which high end brand made for the commoner famously uses this font and slogan? Type the company name below that completes the slogan.
Remember the Company? Quiz

Answer: Calvin Klein


Q 22. Decipher the blurred logo and tell us from what industry the company was apart of?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • Food
  • Sports
  • Tech
  • Airlines

Correct Answer: Airlines


Q 23. Which company is responsible for packaging one their products in this cow skin box?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • LG
  • Gateway, Inc.
  • Hershey
  • The Hoover Company

Correct Answer: Gateway, Inc.


Q 24. Decipher the anagram and then tell us which program was a mainstay on this famous TV network?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • South Park
  • Robot Chicken
  • SpongeBob SquarePants
  • CatDog

Correct Answer: Robot Chicken


Q 25. Decipher the logo and then tell us in which US state the first restaurant franchise opened.
Remember the Company? Quiz

Options:

  • Kentucky
  • Texas
  • Utah
  • Ohio

Correct Answer: Utah


Q 26. Mars, Inc. owns which of the following slogans?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • That’s rich!
  • Sometimes you feel like a nut. Sometimes you don’t.
  • Get the sensation.
  • Try both. Pick a side.

Correct Answer: Try both. Pick a side.


Q 27. What’s the model name of this revolutionary computer released by one of the world’s largest tech companies today? Type the name below.
Remember the Company? Quiz

Answer: Macintosh LC III


Q 28. Which product is NOT produced by this company?
Remember the Company? Quiz

Options:

  • Le Volume Revolution Mascara
  • No5 Eau de Parfum
  • Rouge Allure in Pirate
  • L’Ombre Dans L’Eau Parfum Solide

Correct Answer: L’Ombre Dans L’Eau Parfum Solide


Q 29. Where is the headquarters of the company that used this well-known slogan in the past? Select the correct U.S. city.
Remember the Company? Quiz

Options:

  • Memphis
  • Atlanta
  • Dallas
  • Salt Lake City

Correct Answer: Memphis


Q 30. We’ve zoomed in on a logo. In what year was this company founded? Type your answer below.
Remember the Company? Quiz

Answer: 1952


Also Check: The Winner Takes It All Quiz Answers 100% Accurate

Remember the Company? Quiz

The Remember the Company? Quiz  is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *