How Crazy is that Quiz Answers Test Quiz Answers 100% Accurate - Quiz Facts

How Crazy is that Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable How Crazy is that Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. How Crazy is that Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Facts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. Body modification is as old as time immemorial. As of 2003, what’s the largest number of facial and body piercings ever received by one person?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Options:

  • 460
  • 4,225
  • 21, 540
  • 1,025

Correct Answer: 4,225


Q 2. When the world’s tallest person met with the world’s shortest person, it was no doubt a sight to behold. Can you tell us the difference in inches between the two human marvels?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Options:

  • 213.36 cm
  • 266.7 cm
  • 170.18 cm
  • 530.86 cm

Correct Answer: 213.36 cm


Q 3. One man has taken tattooing to the extreme and holds the record for being the most tattooed man. Can you tell us what percentage of his body is all tatted up? Type the percentage below.
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Answer: 100%


Q 4. Takeru Kobayashi is a serious competitive eater. For which of the following jaw-breaking records does Takeru Kobayashi not hold the record?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Options:

  • Most lobster rolls eaten in 10 minutes
  • Most sushi rolls eaten in 1 minute
  • Most cow brains eaten in 15 minutes
  • Most meatballs eaten in 1 minute

Correct Answer: Most sushi rolls eaten in 1 minute


Q Alt 4. There is no limit to the imagination when it comes to owning a word. How many of these items has one person managed to put into their beard?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Answer: 3500


Q Alt 4-2. How many hours and minutes did it take for the world record holder to place the most number of these items seen here into his epic mane?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Answer: 3 hours and 13 minutes


Q 5. Clipping your fingernails is typically a weekly habit for most. Not for one Indian man who holds the record for the longest fingernails on a single hand. Just how long did the nails grow in centimeters?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Options:

  • 108.8 cm
  • 235.7 cm
  • 689.1 cm
  • 909.6 cm

Correct Answer: 909.6 cm


Q Alt 5. With a measurement of 38.1 centimeters, what was the accomplishment that made this number a record to beat?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Options:

  • Longest nose hair
  • Shortest person
  • Largest pecan nut
  • Skinniest waist

Correct Answer: Skinniest waist


Q 6. What is the record number of teddy bears ever collected by one person?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Answer: 20,367


Q Alt 6. Whether you call it collecting or hoarding, this record is crazy. What is the record for the largest collection of memorabilia for this franchise? Type the number of items below?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Answer: 3626


Q 7. A strongman shocked the world when he carried a small table 11.8 meters across the room using only his teeth. Can you tell us what else was on top of the table whilst he carried it?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Options:

  • a stack of porcelain plates
  • a 26kg snake
  • a 50kg woman
  • a vase of flowers

Correct Answer: a 50kg woman


Q Alt 7. There is a record for consecutive 36 pull-ups that were performed in a very unique way. What was so unique about the pull-ups?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Options:

  • Used only elbows
  • Used only prosthetic limbs
  • Used only one arm
  • Used only pinky fingers

Correct Answer: Used only pinky fingers


Q 8. When you think of world records and needles, you probably think of some extreme physical feat. This one is more mental, but nevertheless still mind-blowing. What is the most needles threaded with a piece of string in one minute while blindfolded?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Options:

  • 44
  • 33
  • 22
  • 11

Correct Answer: 44


Q Alt 8. Someone made it into the record book by threading 44 needles in one minute. What was unique about the record breaker’s performance?
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Options:

  • They used their feet
  • They were blindfolded
  • They only had one arm
  • They were 7 years old

Correct Answer: They were blindfolded


Q 9. What is the record for the longest time a person has held their breath underwater? Type the number of minutes and seconds below.
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Answer: 24 minutes 37 seconds


Q Alt 9. At 4.8 meters, one man made his way into the record books by creating what? Type the two-worded record below. E.G. Largest airplane.
How-Crazy-is-that-Quiz-Answers

Answer: Tallest Hat


Read Also: Wheel of Reward Quiz Answers 100% Accurate – Quiz Facts

How Crazy is that Quiz

The How Crazy is that Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *