Can You Find the Unicorn? Quiz

Can You Find the Unicorn? Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Can You Find the Unicorn? Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Can You Find the Unicorn? Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Facts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. Welcome to the magical forest! Watch for the squirrels, they like to throw acorns at newcomers. In the meantime, can you find the unicorn?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B


Q 2. What are they all staring at? Find the unicorn and run before they do something creepy.

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 3. Hmm… there is something very weird about this forest. Can you see where the unicorn is hiding?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 4. Finally, some friendly-looking animals. Can you spot the unicorn?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 5. Here comes the chaos… Our unicorn loves it! Where is he?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q 6. I think you’ve fallen asleep… can you see where our unicorn is in this strange dreamscape?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 7. Mind your step… and don’t eat the berries! Can you see where the unicorn is hiding?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q Alt 6. What about here? Where is the unicorn?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q Alt 7. Can you see where the unicorn is hiding in this picture?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 8. Where did all these animals come from? Can you find the unicorn among them?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q Alt 8. Stardust the unicorn, covered a distance of 50 miles on his first trip to the forest. On a later trip he travelled 300 miles while going three times as fast. His new time compared with the old time was:

Options:

  • twice as much
  • the same
  • three times as much
  • a third as much

Correct Answer: twice as much


Q 9. There’s nothing like a party in the forest! Can you spot the unicorn?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q Alt 9. The unicorns: Stardust, Umo, Windthorn and Highflyer are enjoying themselves playing in the forest. They notice 8 spiders in the tree, 5 cockroaches, 7 bees, 3 deer, 4 cows and a pair of antlers behind a bush. How many legs do all the numbered creatures amount to all together?

Options:

V1

  • 170
  • 188
  • 162
  • 184

V2

  • 188
  • 156
  • 162
  • 170

Correct Answer: V1: 184
Correct Answer: V2: 156


Q 10. Things are about to get a little more rowdy! Can you see the unicorn somewhere in this group of kids?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Q Alt 10.
V1: Sparkles the unicorn is in the forest. She is helping herself to a nice big juicy apple. The monkey grabs the apple out of her mouth and starts to eat it. Sparkles sees that there are 18 pairs of eyes staring at the monkey. Based on the information you have been given, how many animals are in the forest in this moment?

V2: Sparkles the unicorn is in the forest. She is helping herself to a nice big juicy apple. The monkey grabs the apple out of her mouth and starts to eat it. Sparkles notices that there are 18 pairs of eyes staring at the monkey. Based on the information you have been given, how many animals are in the forest in this moment?

Options:

  • 10
  • 11
  • 16
  • 20

Correct Answer: V1: 20
Correct Answer: V2: 11


Q 11. Can you find that cheeky unicorn?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 12. Take a look at these cute animals and see if you can find the unicorn among them!

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 13. Oh, so many pretty pink animals! The unicorn is hiding here somewhere!

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D


Q 14. We’ve gone back in time! Where is that unicorn?

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A


Q 15. Where is the unicorn??

Options:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C


Also Check: The Winner Takes It All Quiz Answers 100% Accurate

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *