Video Game Adventure Quiz

Video Game Adventure Quiz Answers 100 % Accurate

We will make sure that your valuable Video Game Adventure Quiz Answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Video Game Adventure Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Diva. Players use QuizAnswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Pay careful attention to this quiz especially to the questions with images. In this quiz some questions has image, some don’t. You will probably have to utilize it to decide on the right answer. The alternative questions in this category have the same exact questions but contain a image.

Q 1. WHILE PLAYING A GAME ON YOUR BRAND NEW VR SET, YOU HEAR A QUICK BUZZING SOUND FOLLOWED BY A HUGE BLAST OF WIND! YOU GO TO TAKE YOU GOGGLES OFF BUT REALIZE YOU NO LONGER HAVE THEM ON! YOU’VE BEEN SUCKED INTO THE VIDEO GAME!!!
video Game Adventure Quiz

Correct Answer: Continue


Q 2. YOU HEAR A LOUD VOICE: ” IN ORDER TO LEAVE THE GAME, YOU MUST COMPLETE EACH LEVEL!” CAN YOU FIND ALL THE COINS ON THIS LEVEL, HOW MANY DO YOU SEE?
video Game Adventure Quiz

Options:

  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Correct Answer: 12


The following question has 2 versions. The question is exactly the same in both versions. The question with image has different answer than without image. Keep this in mind and be careful in choosing the answer.

Q 3. HOW ARE YOU GOING TO GET PASSED THESE TWO FIGHTING WARRIORS?
Video Game Adventure Quiz

Options:

  • Run straight through the middle and hope not to get hit.
  • Sneak around the side.
  • Beat the Knight by hitting him in the exposed armor under his knee.
  • Try and take the samurai’s sword so the knight can win more easily.

Correct Answer: Beat the Knight by hitting him in the exposed armor under his knee.

Q Alt 3. HOW ARE YOU GOING TO BEAT THESE TWO FIGHTING WARRIORS?

Options:

  • Try to steal the knight’s sword and strike them both down.
  • Try to steal the samurai’s sword and strike them both down.
  • Sneak up on the samurai and knock him out. Surrender to the Knight.
  • Sneak up on the Knight and knock him down. Allow the Samurai to claim victory.

Correct Answer: Sneak up on the Knight and knock him down. Allow the Samurai to claim victory.


Q 4. BESIDES THE JERSEY COLORS, WHAT’S DIFFERENT ABOUT ONE OF THESE PLAYERS?
Video Game Adventure Quiz

Options:

  • Only one player in yellow.
  • One player is missing an article of clothing.
  • One player’s hair is different.
  • Only one player in long sleeves.

Correct Answer: One player is missing an article of clothing.


Q 5. YOU’RE TRAPPED IN A SPACE RPG AND THE WINDOW IS CRACKING! HOW DO YOU GET OUT OF HERE ALIVE?
Video Game Adventure Quiz

Options:

  • Use duct tape to patch the hole.
  • Hold your breath for as long as possible.
  • Craft a Space Suit.
  • Give up and hope someone comes to save you.

Correct Answer: Craft a Space Suit.


Q 6. IN THE NEXT LEVEL YOU’RE FACED OFF AGAINST ALIEN INVADERS. IF YOUR BLASTER DOES 24 POINTS OF DAMAGE, HOW MANY SHOTS DO YOU NEED TO FIRE IF THE ALIENS ON SCREEN HAVE 480 HEALTH?
Video Game Adventure Quiz

Options:

  • 120 shots
  • 140 shots
  • 160 shots
  • 180 shots

Correct Answer: 180 shots


Q 7. ON THE GROUND OF THAT SPACE WAR, THERE ARE GIANT MECH SOLDIERS BLASTING AWAY AT ALIENS. WHICH ONE OF THESE CHOICES WOULD ALLOW YOU TO SNEAK PAST UNDETECTED ACCORDING TO METAL GEAR SOLID?
Video Game Adventure Quiz

Options:

  • Use cardboard box to sneak past.
  • Use invisibility cloak to sneak past.
  • Fly over them.
  • Shrink yourself and walk past.

Correct Answer: Use cardboard box to sneak past.


The following question has 2 versions. The question is exactly the same in both versions. The question with image has different answer than without image. Keep this in mind and be careful in choosing the answer.

Q 8. YOU GET TELEPORTED TO THE NEXT LEVEL AND YOU FIND YOURSELF RUNNING FOR YOUR LIFE! THERES A LARGE TREE BRANCH AT HEAD LEVEL COMING UP, WHAT DO YOU DO?
video Game Adventure Quiz

Options:

  • Jump over.
  • Run through it.
  • Slide under.
  • Break it down.

Correct Answer: Slide under.

Q Alt 8. YOU GET TELEPORTED TO THE NEXT LEVEL AND YOU FIND YOURSELF RUNNING FOR YOUR LIFE! THERES A LARGE TREE BRANCH ON FIRE COMING UP, WHAT DO YOU DO?

Options:

  • Jump over.
  • Run through it.
  • Slide under.
  • Break it down.

Correct Answer: Jump over.


Q 9. YOU’RE BACK IN THE FIRST GAME, CAN YOU COUNT THE COINS AGAIN?
Video Game Adventure Quiz

Options:

  • 36
  • 33
  • 32
  • 30

Correct Answer: 36


The following question has 2 versions. The question is exactly the same in both versions. The question with image has different answer than without image. Keep this in mind and be careful in choosing the answer.

Q 10. IN THE NEXT LEVEL AN ALLIGATOR BLOCKS YOUR PAST, HOW DO YOU DEFEAT IT?
Video Game Adventure Quiz

Options:

  • Use your sword.
  • Jump on the block above and crush it.
  • Jump over it.
  • Sneak by and hope it doesn’t attack.

Correct Answer: Jump on the block above and crush it.

Q Alt 10. IN THE NEXT LEVEL AN ALLIGATOR BLOCKS YOUR PAST, HOW DO YOU DEFEAT IT?

Options:

  • Use your sword.
  • Jump on the block above and crush it.
  • Jump over it.
  • Sneak by and hope it doesn’t attack.

Correct Answer: Use your sword.


Q 11. ON THE NEXT LEVEL YOU’RE STUCK INSIDE A FIGHTING GAME! YOU’RE UP AGAINST A FIGHTER WHO CAN SHOOT A BLUE FIREBALL WITH HIS HANDS. WHAT IS THIS CHARACTER’S WEAKNESS ACCORDING TO STREET FIGHTER?
Video Game Adventure Quiz

Options:

  • Water.
  • A fighter that can teleport
  • A fighter that can dig.
  • A tank fighter.

Correct Answer: A fighter that can teleport

Q 12. IN THE NEXT LEVEL YOU MEET AN ELF WARRIOR DRESSED IN GREEN. HE NEEDS YOU TO FIND ICE ARROWS FOR HIM. ACCORDING TO HIS GAME, WHERE CAN YOU FIND ICE ARROWS?
Video Game Adventure Quiz

Options:

  • Kokiri Forest
  • Death Mountain
  • Hyrule Field
  • Gerudo Training Ground.

Correct Answer: Gerudo Training Ground.


The following question has 2 versions. The question is exactly the same in both versions. The question with image has different answer than without image. Keep this in mind and be careful in choosing the answer.

Q 13. THE LAST LEVEL HAS YOU TRAPPED IN A HORROR GAME. YOU HAVE TO ESCAPE WITHOUT BEING SEEN BY THE WEREWOLF. HOW CAN YOU SNEAK PAST?
Video Game Adventure Quiz

Options:

  • Throw a stick, all dogs love to fetch.
  • Run as fast as you can.
  • Hide for as long as you can.
  • Try to find some silver to defeat it,.

Correct Answer: Throw a stick, all dogs love to fetch.

Q Alt 13. A MAN EATING WEREWOLF STANDS IN YOUR WAY. HOW DO YOU GET PASSED IT?

Options:

  • Sacrifice someone from the town nearby.
  • Hide until the sun comes up.
  • Craft a weapon and attack it straight on.
  • Mask your smell in Wolfsbane and walk by.

Correct Answer: Mask your smell in Wolfsbane and walk by.


The following question has 2 versions. The question is exactly the same in both versions. The question with image has different answer than without image. Keep this in mind and be careful in choosing the answer.

Q 14. YOU FINALLY MADE IT OUT AND YOU’RE BACK IN YOUR ROOM! ONE LAST CHALLENGE THOUGH, WHICH QUESTION HAD YOU TRAPPED IN SPACE?
Video Game Adventure Quiz

Options:

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Correct Answer: 5

Q Alt 14. YOU FINALLY MADE IT OUT AND YOU’RE BACK IN YOUR ROOM! ONE LAST CHALLENGE THOUGH, WHICH QUESTION HAD YOU FACING OFF AGAINST AN ALLIGATOR?

Options:

  • 8
  • 10
  • 3
  • 12

Correct Answer: 10


Q 15. CONGRATS ON COMPLETING THE CHALLENGE! AFTER ALL YOU’VE BEEN THROUGH, WOULD YOU PLAY THE GAME SYSTEM AGAIN?
Video Game Adventure Quiz

Options:

  • Yes
  • No

Correct Answer : Yes/No


Check Also: Spot the Bitcoin Quiz Answers 100% Accurate

Video Game Adventure Quiz

The Video Game Adventure Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *