Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Ultimate Smash Brothers Test Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Ultimate Smash Brothers Test Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Diva. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. HOW MANY CHARACTERS ARE GOING IN SMASH BROTHERS ULTIMATE?
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • 70
  • 55
  • 63
  • 48

Correct Answer: 63


Q 2. WHICH ONE OF THESE CHARACTERS SPORTS A HYLIAN SHIELD?
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Kirby
  • Link
  • Fox
  • Cloud

Correct Answer: Link


Q 3. THIS THIS NEWER CHARACTER IS BUT IS TYPICALLY DEFINED BY QUICK, SLIPPERY MOVEMENT AND FAST ATTACK SPEED.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Steve
  • Isabelle
  • Donkey Kong
  • Inkling

Correct Answer: Inkling


Q 4. SOME OF THIS CHARACTER’S MOVES UTILIZE AND APPLE OR A KEY.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Sonic
  • Pacman
  • Mario
  • Villager

Correct Answer: Pacman


Q 5. HAND GRENADES, REMOTE MISSILES, AND C4 ARE COMMON WEAPONS FOR THIS FIGHTER.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Fox
  • Mr. Game & Watch
  • R.O.B.
  • Snake

Correct Answer: Snake


Q 6. THIS FIGHTER HAS ACCESS TO PLASMA WIRE AND BOOST KICKS.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Zero Suit Samus
  • Dark Pit
  • R.O.B.
  • Cloud

Correct Answer: Zero Suit Samus


Q 7. THIS POKEMON FIGHTER HAS THE SECOND HIGHEST JUMP.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Pikachu
  • Jigglypuff
  • Mewtwo
  • Greninja

Correct Answer: Greninja


Q 8. THIS FIGHTER HAS DRAGON FANG SHOT AND DRAGON LUNGE.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Robin
  • Ike
  • Pit
  • Corrin

Correct Answer: Corrin


Q 9. POKEMON TRAINER HAS THREE POKEMON FIGHTERS. WHICH OF THESE IS NOT ONE OF THEM?
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Ivysaur
  • Blastoise
  • Charizard
  • Squirtle

Correct Answer: Blastoise


Q 10. CAN YOU SPOT THE PHOTHIS FIGHTER CAN HOOKSHOT OTHER CHARACTERS IN MID-AIR.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Samus
  • Toon Link
  • Shulk
  • Mega Man

Correct Answer: Toon Link


Q 11. THIS CHARACTER HAS A LLOID TRAP THAT IS ACTIVATED WHEN AN OPPONENT WALKS OVER IT.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Isabelle
  • Steve
  • Villager
  • King K. Rool

Correct Answer: Isabelle


Q 12. THIS IS ONE OF THE ORIGINAL SMASH FIGHTERS AND CAN OFTEN SHAKE THE MATCH UP.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Luigi
  • Kirby
  • Yoshi
  • Donkey Kong

Correct Answer: Donkey Kong


Q 13. THIS ORIGINAL CHARACTER MIGHT SHOCK YOU, BUT DON’T FORGET ABOUT THEIR FREEZE AND FIRE!
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Lucas
  • Bowser
  • Ice Climbers
  • Ness

Correct Answer: Ness


Q 14. THIS FIGHTER BOASTS A CHOMP AND A BIKE.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Bowser Jr.
  • Bowser
  • Wario
  • Duck Hunt

Correct Answer: Wario


Q 15. THIS CHARACTER’S METEOR SMASH IS DEFINITELY SOMETHING TO WATCH OUT FOR.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Ridley
  • Samus
  • Joker
  • R.O.B.

Correct Answer: R.O.B.


Q 16. THIS CHARACTER HOVERS OVER THE GROUND WHILE DISTANCING ITSELF WITH MISSILES.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Sephiroth
  • Pyra
  • Dark Samus
  • Ridley

Correct Answer: Dark Samus


Q 17. THIS CHARACTER’S FLOATING CROWN HELPS DISTANCE IT’S OPPONENTS.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • King Dedede
  • Meta Knight
  • Peach
  • King K. Rool

Correct Answer: King K. Rool


Q 18. IN MELEE, THIS CHARCTER COULD TRANSFORM INTO ANOTHER AVAILABLE CHARACTER.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Zelda
  • Kirby
  • Young Link
  • Zero Suit Samus

Correct Answer: Zelda


Q 19. THIS FIGHTER’S FIRE BIRD LAUNCHES THEM INTO THE AIR IN A FIERY BALL.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Fox
  • Wolf
  • Falco
  • Meta Knight

Correct Answer: Falco


Q 20. THIS ORIGINAL FIGHTER IS OFTEN OVERSHADOWED BY ANOTHER FIGHTER FROM THEIR GAME.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Mario
  • Yoshi
  • Wario
  • Luigi

Correct Answer: Luigi


Q 21. THIS WRESTLING POKEMON FIGHTER STRIKES FEAR INTO ITS OPPONENTS.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Lucario
  • Incineroar
  • Mewtwo
  • Charizard

Correct Answer: Incineroar


Q 22. THIS NEWER FIGHTER HAS AN MP GAUGE THAT DEPLETES WHENEVER THEY USE A SPECIAL MOVE.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Shulk
  • Cloud
  • Hero
  • Roy

Correct Answer: Hero


Q 23. THIS HEAVY BRAWLER COMES FROM ANOTHER FIGHTING GAME.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Captain Falcon
  • Kazuya
  • Bowser
  • Ganondorf

Correct Answer: Kazuya


Q 24. THIS CHARACTER’S EXTENDING PUNCHES CAN BE TOUGH TO AVOID.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Min Min
  • Simon
  • Mii Brawler
  • Ryu

Correct Answer: Min Min


Q 25. THIS CHARACTER’S LARGE MOUTH CAN BE INTIMIDATING TO SOME.
Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Options:

  • Piranha Plant
  • Pacman
  • Charizard
  • King Dedede

Correct Answer: Piranha Plant


Read Also: Which Price Is Right? Answers 100% Accurate – Quiz Diva

Ultimate Smash Brothers Test Quiz

The Ultimate Smash Brothers Test Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *