Ultimate Minecraft Quiz V4

Ultimate Minecraft Quiz V4 Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Ultimate Minecraft Quiz V4 answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Ultimate Minecraft Quiz V4 holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Diva. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. HOW CAN YOU GIVE EXTRA DAMAGE TO A WATER-BASED MOB?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Suffocation
  • Trident enchanted with impaling
  • Poison the water
  • Potion of healing

Correct Answer: Trident enchanted with impaling


Q 2. WHAT DID CREEPERS USE TO DO IN THE 2009 VERSION?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Jump to explode
  • Implode
  • Explode when you were near
  • Explode when they die

Correct Answer: Explode when they die


Q 3. AN ENDERMAN WON’T ATTACK YOU IF YOU’RE WEARING WHICH OBJECT?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Leather Cap
  • Enchanted Diamond Helmet
  • Carved Pumpkin
  • Skull

Correct Answer: Carved Pumpkin


Q 4. WHICH OF THESE METHODS CAN BE USED TO ENCHANT AN ITEM?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Loot Boxes
  • Using the hammer and anvil
  • Reading an enchantment from a book
  • Cheat Codes

Correct Answer: Reading an enchantment from a book


Q 5. WHICH OF THESE WAS THE SECOND MOB ADDED TO MINECRAFT?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Slime
  • Skeleton
  • Creeper
  • Illusioner

Correct Answer: Illusioner


Q 6. HOW MANY LEVELS DOES A BEEHIVE HAVE?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • 4
  • 6
  • 8
  • 5

Correct Answer: 5


Q 7. WHICH IS THE ONLY HOSTILE MOB IN THE GAME UNABLE TO DEAL YOU DAMAGE?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Stray
  • Iron Golem
  • Small Slime
  • Snow Golem

Correct Answer: Small Slime


Q 8. WHAT IS THE RAREST ORE IN THE GAME?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Emerald
  • Diamond
  • Nether Gold
  • Ruby

Correct Answer: Emerald


Q 9. WHICH ONE OF THESE CAN’T THE ENDER DRAGON BREAK?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • End Stone
  • Bedrock
  • All of these
  • Obsidian

Correct Answer: All of these


Q 10. WHICH OF THE FOLLOWING MOBS DROP ZERO XP?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Bats
  • Pigs
  • Sheep
  • Chicken

Correct Answer: Bats


Q 11. WHICH MOB DOESN’T TAKE FALL DAMAGE?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Witch
  • Ghast
  • Magna Cube
  • Snowman

Correct Answer: Magna Cube


Q 12. WHAT IS NEEDED TO MAKE A LEAD?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Bamboo and String
  • Bamboo and Leather
  • String and Leather
  • String and Slimeball

Correct Answer: String and Slimeball


Q 13. WHICH ARMOR IS BETTER, GOLD OR LEATHER?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Gold
  • Leather
  • They’re the same
  • Neither of them are good

Correct Answer: Gold


Q 14. WHAT IS THE NEW ENCHANTMENT IN MINECRAFT NETHER UPDATE?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Soul Speed
  • Soul Fast
  • Depth Strider
  • Feather Falling

Correct Answer: Soul Speed


Q 15. WHO IS HEROBRINE?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Notch
  • Notch’s Brother
  • Notch’s Son
  • Evil Steve

Correct Answer: Notch’s Brother


Q 16. HOW LONG DOES A PLAYER HAVE LEFT TO LIVE ONCE THEY RUN OUT OF DRUMSTICKS IN THE FOOD BAR?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • 1 minute
  • 2 minutes and 10 seconds
  • 1 minute and 20 seconds
  • 3 min and 30 seconds

Correct Answer: 1 minute and 20 seconds


Q 17. WHAT YEAR DID MINECRAFT 1.15 COME OUT?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • 2011
  • 2013
  • 2015
  • 2019

Correct Answer: 2019


Q 18. WHICH VERSION OF MINECRAFT IS THE OLDEST?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Java
  • Educational
  • PE
  • Xbox 360

Correct Answer: Java


Q 19. CREEPER IS A WRONG CREATION OF WHAT?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Cow
  • Pig
  • Alex
  • Chicken

Correct Answer: Pig


Q 20. WHAT IS THE MOST DURABLE AND POWERFUL MATERIAL IN MINECRAFT?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Diamond
  • Emerald
  • Steel
  • Netherite

Correct Answer: Netherite


Q 21. WHICH VERSION HAS THE MOST MODS?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • 1.0
  • 1.1
  • 1.5
  • 1.7

Correct Answer: 1.7


Q 22. WHAT IS THE F2 KEY USED FOR?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Radar
  • Screenshots
  • Enabling Cheats
  • Nothing

Correct Answer: Enabling Cheats


Q 23. IN WHICH NIGHT DOES THE SLIMES SPAWN THE MOST?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Full Moon Nights
  • First Quarter Nights
  • New Moon Nights
  • Waning Gibbous Nights

Correct Answer: Full Moon Nights


Q 24. HOW MUCH XP DOES THE ENDER DRAGON DROP FOR THE FIRST TIME?
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • 5000
  • 18000
  • 26000
  • 12000

Correct Answer: 12000


Q 25. WHICH IS THE FASTER PICKAXE? (WITHOUT ENCHANTMENT)
Ultimate Minecraft Quiz V4

Options:

  • Diamond
  • Gold
  • Netherite
  • Iron

Correct Answer: Gold


Read Also: Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers 100% Accurate Quiz Diva

Ultimate Minecraft Quiz V4

The Ultimate Minecraft Quiz V4 is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *