Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Ultimate Fast Food Challenge quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Ultimate Fast Food Challenge Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Diva. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. WHAT WAS THE FIRST FAST FOOD CHAIN IN THE US?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • McDonald’s
  • Burger King
  • White Castle
  • KFC

Correct Answer: White Castle


Q 2. WHICH FAST FOOD CHAIN HAD A TALKING CHIHUAHUA AS A MASCOT FOR A PERIOD OF TIME?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Taco Bell
  • KFC
  • Wendy’s
  • Subway

Correct Answer: Taco Bell


Q 3. WHICH OF THESE PHRASES IS ASSOCIATED WITH MCDONALD’S SLOGAN?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • World’s Greatest Hamburgers
  • Where the Food’s the Star
  • Finger Lickin’ Good
  • I’m Lovin’ It

Correct Answer: I’m Lovin’ It


Q 4. HOW MANY HERBS AND SPICES ARE SAID TO BE IN KFC’S SECRET RECIPE?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • 7
  • 11
  • 16
  • 21

Correct Answer: 11


Q 5. WHERE WAS THE FIRST JACK IN THE BOX LOCATION?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Sacramento
  • San Francisco
  • Los Angeles
  • San Diego

Correct Answer: San Diego


Q 6. WHICH OF THESE RESTAURANTS IS KNOWN FOR THEIR CURLY FRIES AND BEEF ‘N CHEDDAR SANDWICHES?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Subway
  • Arby’s
  • Quiznos
  • Jersey Mike’s

Correct Answer: Arby’s


Q 7. WHAT FAST FOOD RESTAURANT REFERS TO ITSELF AS “THE LAST GREAT HAMBURGER STAND”?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • White Castle
  • Five Guys Famous Burgers and Fries
  • Shake Shack
  • Fatburger

Correct Answer: Fatburger


Q 8. WHICH OF THESE RESTAURANTS WAS THE FIRST TO OFFER FREE REFILLS ON DRINKS?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Burger King
  • McDonald’s
  • Subway
  • Taco Bell

Correct Answer: Taco Bell


Q 9. WHICH OF THESE SUB SHOPS WAS FIRST KNOWN FOR THEIR TOASTED BUNS?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Quiznos
  • Jersey Mike’s
  • Subway
  • Jimmy John’s

Correct Answer: Quiznos


Q 10. THE FAMOUS STAR IS WHICH OF THESE FAST FOOD RESTAURANT’S SIGNATURE BURGER?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Dairy Queen
  • Carl’s Jr.
  • In-and-Out Burger
  • Sonic Drive-In

Correct Answer: Carl’s Jr.


Q 11. WHOSE TAGLINE INCLUDES “LOVE THAT CHICKEN”?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Chick-Fil-A
  • Popeye’s
  • Jollibee
  • Wingstop

Correct Answer: Popeye’s


Q 12. WHERE WAS THE FIRST LONG JOHN SILVER’S RESTAURANT LOCATED?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Lexington
  • Boston
  • San Diego
  • New York

Correct Answer: Lexington


Q 13. WHAT IS THE MOST POPULAR TOPPING ORDERED ON A DOMINO’S PIZZA IN THE US?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Sausage
  • Mushroom
  • Pepperoni
  • Chicken

Correct Answer: Pepperoni


Q 14. WHICH RESTAURANT OFFERS FREE PEANUTS WHILE YOU WAIT FOR YOUR ORDER TO COOK?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Whataburger
  • Carl’s Jr.
  • Shake Shack
  • Five Guys

Correct Answer: Five Guys


Q 15. WHICH RESTAURANT WAS THE FIRST TO OFFER A “LIGHT” MENU WHICH INCLUDED HEALTHIER MEALS AND OPTIONS?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Wendy’s
  • Subway
  • Arby’s
  • McDonald’s

Correct Answer: Arby’s


Q 16. WHICH RESTAURANT’S AD CAMPAIGN FEATURES THESE COWS?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Popeyes
  • Bojangles
  • Chick-Fil-A
  • Zaxby’s

Correct Answer: Chick-Fil-A


Q 17. WHICH RESTAURANT IS KNOWN FOR THEIR FLAME BROILED BURGERS?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Wendy’s
  • McDonald’s
  • Checkers
  • Burger King

Correct Answer: Burger King


Q 18. WHAT WAS THE FIRST FAST FOOD CHAIN TO OPEN IN CHINA?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • KFC
  • Pizza Hut
  • McDonald’s
  • Subway

Correct Answer: KFC


Q 19. WHICH OF THESE RESTAURANTS HAD THE MASCOT KNOWN AS THE NOID?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Boston Market
  • Del Taco
  • Domino’s
  • Chipotle

Correct Answer: Domino’s


Q 20. KNOWN FOR ATTEMPTING TO HOARD ALL THE BURGERS FOR HIMSELF, WHAT IS THIS MCDONALD’S CHARACTER’S NAME?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • The Burger Thief
  • Hamburglar
  • Archie McBurger
  • Jonny Boy Burger

Correct Answer: Hamburglar


Q 21. WHICH OF THESE RESTAURANTS HAS EMPLOYEES LOUDLY GREETING AND WELCOMING EACH CUSTOMER AS THEY WALK THROUGH THE DOOR?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Chipotle
  • Moe’s Southwest Grill
  • Qdoba
  • El Pollo Loco

Correct Answer: Moe’s Southwest Grill


Q 22. WHICH OF THESE RESTAURANTS SELLS THE BLIZZARD?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Shake Shack
  • Dairy Queen
  • Stewart’s Restaurant
  • Sonic

Correct Answer: Dairy Queen


Q 23. WHERE CAN YOU GET YOUR FRIES “ANIMAL STYLE”
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Five Guys Famous Burgers and Fries
  • Shake Shack
  • Carl’s Jr.
  • In-N-Out

Correct Answer: In-N-Out


Q 24. WHAT YEAR DID MCDONALD’S FAMOUS MCRIB SANDWICH FIRST DEBUT?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • 1987
  • 1983
  • 1979
  • 1981

Correct Answer: 1981


Q 25. WHICH FAST FOOD RESTAURANT IS OFTEN CREDITED WITH INTRODUCING THE MODERN VERSION OF THE DRIVE-THRU?
Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Options:

  • Wendy’s
  • McDonald’s
  • White Castle
  • Burger King

Correct Answer: Wendy’s


Read Also: Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers 100% Accurate – Quiz Diva

Ultimate Fast Food Challenge Quiz

The Ultimate Fast Food Challenge Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *