The Ultimate League of Legends Quiz

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable The Ultimate League of Legends Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. The Ultimate League of Legends Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Diva. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. WHAT YEAR DID LEAGUE OF LEGENDS DEBUT?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • 2008
  • 2009
  • 2010
  • 2011

Correct Answer: 2009


Q 2. WHICH GAME DEVELOPER CREATED LOL?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Riot
  • Activision Blizzard
  • Nintendo
  • Rockstar Games

Correct Answer: Riot


Q 3. AS OF JULY 2021, HOW MANY CHAMPIONS ARE THERE?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • 128
  • 140
  • 156
  • 165

Correct Answer: 156


Q 4. WHAT DOES A “SKIN” REFER TO IN THE GAME?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • A form of currency
  • A specific weapon for a champion
  • A resource used to upgrade a champions level
  • An alternate color scheme or appearance for a champion

Correct Answer: An alternate color scheme or appearance for a champion


Q 5. SOME CLASSES OF CHAMPIONS INCLUDE TANKS AND MAGES. HOW MANY TOTAL CLASSES ARE THERE?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • 7
  • 5
  • 4
  • 3

Correct Answer: 7


Q 6. WHICH OF THESE CHAMPIONS IS A MAGE?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Sona
  • Miss Fortune
  • Annie
  • Leona

Correct Answer: Annie


Q 7. WHO IS THIS CHAMPION?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Warwick
  • Olaf
  • Sett
  • Garen

Correct Answer: Garen


Q 8. WHICH OF THESE CHAMPIONS IS GAREN’S SIBLING?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Lux
  • Annie
  • Braum
  • Shen

Correct Answer: Lux


Q 9. WHAT IS POPPY KNOWN AS?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Champion of the Hammer
  • Keeper of the Hammer
  • Goddess with the Hammer
  • Master of the Hammer

Correct Answer: Keeper of the Hammer


Q 10. WHICH OF THESE CHAMPIONS HAS THE MOST SKINS?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Lux
  • Katarina
  • Ezreal
  • Leona

Correct Answer: Ezreal


Q 11. WHO CREATED BLITZCRANK?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Dr. Mundo
  • Ashe
  • Kennen
  • Viktor

Correct Answer: Viktor


Q 12. WHAT TYPE OF GAME IS LEAGUE OF LEGENDS CONSIDERED?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Multiplayer online battle arena (MOBA)
  • Massively multiplayer online role-playing games (MMORPG)
  • First person shooter
  • Real time strategy

Correct Answer: Multiplayer online battle arena (MOBA)


Q 13. WHAT IS THE NAME OF THE CONTINENT WHERE THE LEAGUE OF LEGENDS RESIDES?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Tuscon
  • Demacia
  • Valoran
  • Bandle City

Correct Answer: Valoran


Q 14. WHICH OF THESE CHAMPIONS HAS BLIND?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Nocturne
  • Master Yi
  • Teemo
  • Jax

Correct Answer: Teemo


Q 15. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Zaggs
  • Zoggs
  • Ziggs
  • Zeggs

Correct Answer: Ziggs


Q 16. WHAT IS MISS FORTUNE’S FIRST NAME?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Sarah
  • Anne
  • Samantha
  • Melissa

Correct Answer: Sarah


Q 17. WHO MURDERED VAYNE’S PARENTS?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Soraka
  • Lux
  • Evelynn
  • Katarina

Correct Answer: Evelynn


Q 18. GRAGAS BREWS HIS OWN BRAND OF ALCOHOL KNOW AS WHAT?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Grag’s Brew
  • Graggy Ice
  • Magic Grag
  • Groggy Grag

Correct Answer: Graggy Ice


Q 19. WHICH CHAMPION’S SELECTION QUOTE IS “JOIN THE GLORIOUS EVOLUTION.”?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Viktor
  • Volibear
  • Warwick
  • Fizz

Correct Answer: Viktor


Q 20. WHICH CHAMPION’S TITLE IS
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Graves
  • Braum
  • Vi
  • Amumu

Correct Answer: Amumu


Q 21. WHAT DOES CAITLYN USE AS BAIT IN HER TRAPS?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Cookies
  • Chocolate
  • Cupcakes
  • Donuts

Correct Answer: Cupcakes


Q 22. WHAT IS ZOE’S ULTIMATE?
The Ultimate League of Legends Quiz

Options:

  • Cross Jump
  • Platform Travel
  • Travel Diver
  • Portal Jump

Correct Answer: Portal Jump


Also Check: Ultimate Minecraft Quiz V4 Answers 100% Accurate Quiz Diva

The Ultimate League of Legends Quiz

The Ultimate League of Legends Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *