in

The Amazing Spiderman Quiz Answers 100% Accurate

The Amazing Spiderman Quiz Answers
The Amazing Spiderman Quiz Answers

We will make sure that your valuable The Amazing Spiderman Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. The Amazing Spiderman Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Diva. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. WHAT IS SPIDERMAN’S REAL IDENTITY?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Clark Kent
  • Bruce Wayne
  • Peter Parker
  • Barry Allen

Correct Answer: Peter Parker


Q 2. HOW DID SPIDERMAN GAIN HIS POWERS?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • He was born with them.
  • Bit by a radioactive spider.
  • He came from another world.
  • Gifted them from another hero.

Correct Answer: Bit by a radioactive spider.


Q 3. WHICH OF THESE VILLAINS IS SPIDERMAN’S MOST ICONIC NEMESIS?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Magneto
  • The Joker
  • Thanos
  • Green Goblin

Correct Answer: Green Goblin


Q 4. WHAT’S THE ORIGINAL GREEN GOBLIN’S NAME?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Harry Osborn
  • Ned Osborn
  • Norman Osborn
  • Matthew Osborn

Correct Answer: Norman Osborn


Q 5. PETER PARKER BECAME A SUPERHERO AFTER WITNESSING WHO’S DEATH?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Aunt May
  • Uncle Ben
  • Mary Jane
  • Harry Osborn

Correct Answer: Uncle Ben


Q 6. WHAT IS THIS SPIDERMAN’S NAME?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Miles Morales
  • Matt Murdock
  • Ray Palmer
  • Charles Xavier

Correct Answer: Miles Morales


Q 7. FILL IN THE PHRASE: “WITH GREAT ______ COMES GREAT ________.”

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Knowledge;Power
  • Power;Responsibility
  • Influence;Responsibility
  • Ideas;Danger

Correct Answer: Power;Responsibility


Q 8. WHAT MOVIE DID MILES MORALES MAKE HIS BIG SCREEN DEBUT?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • The Amazing Spider-Man
  • Spider-Man 2
  • Spider-Man: Into the Spiderverse
  • The Avengers

Correct Answer: Spider-Man: Into the Spiderverse


Q 9. WHO IS SPIDER-MAN’S BOSS AT THE DAILY BUGLE?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Tony Stark
  • J. Jonah Jameson
  • Eddie Brock
  • Gwen Stacy

Correct Answer: J. Jonah Jameson


Q 10. WHICH GIRLFRIEND DIED IN SPIDER-MAN WHILE FALLING OFF OF A BRIDGE?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Mary Jane Watson
  • Gwen Stacy
  • Lois Lane
  • Kayla Silverfox

Correct Answer: Gwen Stacy


Q 11. WHAT’S THE NAME OF THE NEWSPAPER THAT PETER WORKED FOR?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Daily Bugle
  • Daily News
  • New York News
  • Parker News

Correct Answer: Daily Bugle


Q 12. WHO IS PETER’S BEST FRIEND IN THE MCU?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Fred
  • Rob
  • Ned
  • Jon

Correct Answer: Ned


Q 13. WHO WAS THE VILLAIN IN SPIDER-MAN: HOMECOMING?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Green Goblin
  • Sandman
  • Electro
  • Vulture

Correct Answer: Vulture


Q 14. WHAT IS THE NAME OF PETER PARKER’S CURRENT COMPANY?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Parker Tech
  • Iron Spider Industries
  • Parker Industries
  • Spider-Tech

Correct Answer: Parker Industries


Q 15. WHAT IS SPIDER-WOMAN’S NAME?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Mary Jane Watson
  • Gwen Stacy
  • Jessica Drew
  • Olivia Benson

Correct Answer: Jessica Drew


Q 16. WHAT IS THE NAME OF THE BULLY THAT PETER FACED AT HIGH SCHOOL?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Flash Thompson
  • Tom Kelly
  • Archie Andrews
  • Ned Morales

Correct Answer: Flash Thompson


Q 17. HOW OLD IS MILES MORALES IN MARVEL’S SPIDER-MAN: MILES MORALES?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • 13
  • 17
  • 20
  • 22

Correct Answer: 17


Q 18. WHAT IS THE NAME OF THE SUIT THAT TONY STARK DESIGNED FOR SPIDER-MAN?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Iron Spider
  • Stealth Suit
  • Symbiote Suit
  • Captain Universe Suit

Correct Answer: Iron Spider


Q 19. HOW MANY SUITS DOES PETER HAVE IN THE MCU?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • 3
  • 7
  • 5
  • 9

Correct Answer: 5


Q 20. WHICH OF THESE CHARACTERS IS KNOWN AS VENOM?

The Amazing Spiderman Quiz

Options:

  • Eddie Brock
  • Barry Allen
  • Matt Murdock
  • Miles Morales

Correct Answer: Eddie Brock


Read Also: Ultimate Country Quiz Answers 100% Accurate

The Amazing Spiderman Quiz

The The Amazing Spiderman Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ultimate Country Quiz Answers

Ultimate Country Quiz Answers 100% Accurate

Among Us Tasks Quiz answers

Among Us Tasks Quiz Answers 100% Accurate