Squid Game Challenge Quiz Answers

Squid Game Challenge Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Squid Game Challenge Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Squid Game Challenge Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Diva. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. IN THE FIRST EPISODE, WHAT IS GI-HUN BETTING ON?
Squid Game Challenge Quiz Answers 100% accurate

Options:

  • College football
  • Horse racing
  • Basketball
  • Poker

Correct Answer: Horse racing


Q 2. WHAT COUNTRY DOES THE SHOW TAKE PLACE IN?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • South Korea
  • North Korea
  • Japan
  • China

Correct Answer: South Korea


Q 3. WHAT IS GI-HUN’S PROFESSION?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • Accountant
  • Waiter
  • Chauffeur
  • Janitor

Correct Answer: Chauffeur


Q 4. HOW MANY PEOPLE WERE CONTESTANTS IN THE GAME?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • 656
  • 566
  • 486
  • 456

Correct Answer: 456


Q 5. WHAT ARE THE SHAPES ON THE CARD GIVEN TO THE CONTESTANTS?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • Circle, Rectangle, Square
  • Circle, Triangle, Square
  • Triangle, Square, Star
  • Rectangle, Circle, Pentagon

Correct Answer: Circle, Triangle, Square


Q 6. WHAT CONTESTANT NUMBER IS GI-HUN?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • 456
  • 001
  • 067
  • 218

Correct Answer: 456


Q 7. WHAT IS THE FIRST GAME CALLED?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • Red Light, Green Light
  • Stop and Go
  • Freeze
  • Search and Destroy

Correct Answer: Red Light, Green Light


Q 8. THE POLICE OFFICER FOUND OUT HIS BROTHER COMPETED IN THE GAMES IN WHAT YEAR?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • 2009
  • 2013
  • 2015
  • 2018

Correct Answer: 2015


Q 9. WHAT DID GI-HUN GIVE TO HIS DAUGHTER AS A BIRTHDAY GIFT ACCIDENTALLY?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • A gun
  • A lighter
  • A doll
  • A stolen necklace

Correct Answer: A lighter


Q 10. WHICH SHAPE ON THE GUARD’S MASK REPRESENTED THE HIGHEST RANK?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • Circle
  • Square
  • Triangle
  • Star

Correct Answer: Square


Q 11. WHAT SHAPE DOES ALI GET IN THE SECOND GAME?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • Umbrella
  • Star
  • Circle
  • Triangle

Correct Answer: Circle


Q 12. WHAT HAPPENED TO DEOK-SU WHEN HE WENT HOME DURING THE HELL EPISODE?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • He robbed a bank.
  • He jumped off a bridge.
  • He met other contestants.
  • He was arrested by the police.

Correct Answer: He jumped off a bridge.


Q 13. WHAT TATTOO IS ON DEOK-SU’S FACE?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • A snake
  • A tiger
  • A shark
  • A gun

Correct Answer: A snake


Q 14. WHICH OF THESE WAS A MEAL GIVEN TO THE PLAYERS?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • One slice of bread
  • One boiled egg
  • One pack of noodles
  • One apple

Correct Answer: One boiled egg


Q 15. WHAT WAS THE TOTAL PRIZE MONEY AMOUNT FOR WINNING SQUID GAME?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • 38.2 Billion Won
  • 100 Billion Won
  • 72.3 Billion Won
  • 45.6 Billion Won

Correct Answer: 45.6 Billion Won


Q 16. WHAT IS THE NAME OF THE KOREAN STREET GAME GI-HUN PLAYS EARLY ON INVOLVING FOLDED PAPER TILES?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • Ddajki
  • Jing Jang
  • Takashi
  • Byeok

Correct Answer: Ddajki


Q 17. WHO IS CONTESTANT 067?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • Gi-hun
  • Il-nam
  • Sae-byeok
  • Deok-su

Correct Answer: Sae-byeok


Q 18. WHO SAVED GI-HUN IN THE FIRST GAME?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • Ali
  • Il-nam
  • Sang-woo
  • Deok-su

Correct Answer: Ali


Q 19. WHICH CONTESTANT WAS THE FIRST ONE TO DIE IN THE FIRST GAME?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • 067
  • 001
  • 324
  • 218

Correct Answer: 324


Q 20. WHO WAS THE DECIDING VOTE TO END THE GAMES EARLY ON?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • Il-nam
  • Gi-hun
  • Ali
  • Ji-yeong

Correct Answer: Il-nam


Q 21. HOW MANY MINUTES WERE THE PLAYERS GIVEN TO CROSS THE GLASS TILES IN THE BRIDGE GAME?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • 20
  • 16
  • 12
  • 10

Correct Answer: 16


Q 22. WHAT DID THE GLASS MAKER USE TO TEST THE SOUND OF THE GLASS TILES?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • A coin
  • A piece of glass
  • A piece of candy
  • A marble

Correct Answer: A marble


Q 23. WHAT COLOR DID GI-HUN DYE HIS HAIR?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • Blonde
  • Brown
  • Red
  • blue

Correct Answer: Red


Q 24. WHICH CHARACTER ATTACKED HIS EMPLOYER FOR WITHHOLDING HIS PAY?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • Ali
  • Gi-hun
  • Sae-byeok
  • Sang-woo

Correct Answer: Ali


Q 25. WHICH CHARACTER IS BEING LOOKED FOR BY THE POLICE FOR FINANCIAL FRAUD?
Squid Game Challenge Quiz Answers

Options:

  • Sang-woo
  • Gi-hun
  • Deok-su
  • Mi-nyeo

Correct Answer: Sang-woo


Read Also: Wheel of Reward – Autumn Edition Answers (25 Question Edition) 100% Accurate

Squid Game Challenge Quiz

The Squid Game Challenge Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *