Minecraft Intelligence Test Quiz

Minecraft Intelligence Test Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Minecraft Intelligence Test Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Minecraft Intelligence Test Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Diva. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. WHAT DID NOTCH CALL ENDERDRAGONS AT FIRST?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • Blockosaurus
  • Raqreqentba
  • Shenron
  • King Ghidorah

Correct Answer: Raqreqentba


Q 2. WITHOUT THE AID OF OTHER MECHANISMS OR ITEMS, HOW MANY BLOCKS WILL POWER TRAVEL THROUGH A REDSTONE “WIRE” CONSISTENTLY FOR?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • 12 Blocks
  • 17 Blocks
  • 20 Blocks
  • 15 Blocks

Correct Answer: 15 Blocks


Q 3. A REDSTONE REPEATER HAS FOUR DIFFERENT DELAY SETTINGS THAT YOU CAN TOGGLE, EACH ONE INCREASING THE SIGNAL DELAY BY HOW LONG?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • .1 Seconds
  • .01 Seconds
  • 1 Second
  • 2 Seconds

Correct Answer: .1 Seconds


Q 4. HOW CAN YOU TOGGLE THE POWER OF A REDSTONE TORCH?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • Providing power directly to the torch itself
  • Attaching a switch directly to the redstone torch
  • Providing power to the block it is on
  • You can’t toggle the power of a redstone torch
  • None of the above

Correct Answer: You can’t toggle the power of a redstone torch


Q 5. IF YOU NEEDED TO INVERT THE SIGNAL IN A SECTION OF A CIRCUIT, WHAT SORT OF LOGIC GATE WOULD YOU NEED TO CREATE?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • AND Gate
  • NOT Gate
  • OR Gate
  • XOR Gate

Correct Answer: NOT Gate


Q 6. MANY BLOCKS AND MECHANISMS CAN BE AFFECTED BY REDSTONE. WHICH OF THE FOLLOWING IS NOT ONE OF THOSE?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • Switching a block of glowstone on and off
  • Setting off a block of TNT
  • Opening and closing a fence gate
  • Activating a sticky piston

Correct Answer: Switching a block of glowstone on and off


Q 7. WHICH OF THESE STATEMENTS IS TRUE WITH REGARDS TO WEIGHTED PRESSURE PLATES?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • A weighted pressure plate can only be activated by a player standing on it
  • The output signal from a weighted pressure plate is affected by the number of entities on it
  • A player standing on a weighted pressure plate will have no effect on the output signal
  • The output signal from a weighted pressure plate is affected by the size of the entity(ies) on it.

Correct Answer: The output signal from a weighted pressure plate is affected by the number of entities on it


Q 8. UPPOSE YOU FILL A DISPENSER WITH ARROWS. A REDSTONE CIRCUIT WOULD BE ABLE TO FIRE OUT ARROWS FROM THE DISPENSER. WHAT MECHANISM WOULD YOU USE INSTEAD IF YOU WANT THE ITEMS INSIDE TO SIMPLY BE DROPPED OUT?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • Hopper
  • Dropper
  • Topper
  • Filler

Correct Answer: Dropper


Q 9. WHICH OF THESE IS A REDSTONE COMPENSATOR NOT RESPONSIBLE FOR?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • Refreshing a single input signal back up to maximum strength, like a redstone repeater
  • Producing an output signal proportional to how full a container is
  • Comparing two input signals and producing an output signal equal to the difference between the two inputs
  • Comparing two input signals and producing an output signal based on which input is strongest

Correct Answer: Refreshing a single input signal back up to maximum strength, like a redstone repeater


Q 10. WHICH OF THESE SCENARIOS IS NOT POSSIBLE BY UTILISING REDSTONE AND REDSTONE COMPONENTS?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • Controlling a set of doors based on light level
  • Sending a minecart along a track
  • Toggling the state of a lever
  • Playing a tune on a series of note blocks

Correct Answer: Toggling the state of a lever


Q 11. WHEN DID ZOMBIES STOP DROPPING FEATHERS?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • 1.1
  • 1.0
  • Beta 1.8
  • Beta 1.6

Correct Answer: Beta 1.8


Q 12. WHEN YOU TOUCH A CACTUS, HOW MUCH DAMAGE DO YOU TAKE?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • .5 hearts
  • 1.5 hearts
  • .3 hearts
  • 1 heart

Correct Answer: .5 hearts


Q 13. WHEN WERE PISTONS FIRST IMPLEMENTED?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • Beta 1.6
  • Beta 1.5
  • Beta 1.8
  • Beta 1.7

Correct Answer: Beta 1.7


Q 14. HOW DO YOU CRAFT A CHISELED SANDSTONE BLOCK?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • One sandstone block on top of another
  • Two sandstone blocks side-by-side
  • Two sandstone slabs side-by-side
  • One sandstone slab on top of another

Correct Answer: One sandstone slab on top of another


Q 15. WHAT DOES MILK DO WHEN DRANK?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • Removes any potion effects.
  • Replenish Armor.
  • Replenish Health.
  • Increase Heart count.

Correct Answer: Removes any potion effects.


Q 16. IF YOU WOULD PLACE DOWN A NOTE BLOCK, THEN LEFT CLICK IT, WHAT NOTE WOULD IT PRODUCE?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • A#
  • C#
  • F#
  • G#

Correct Answer: F#


Q 17. HOW MANY DIFFERENT COLORED WOOLS ARE THERE?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • 18
  • 17
  • 14
  • 16

Correct Answer: 16


Q 18. HOW MUCH DAMAGE DO DIAMOND SWORDS DEAL?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • 2.5 Hearts
  • 3.5 Hearts
  • 3 Hearts
  • 4 Hearts

Correct Answer: 3.5 Hearts


Q 19. HOW DO YOU CRAFT A SHULKER BOX?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Options:

  • Shulker Shell next to a Chest
  • Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Vertically)
  • Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Horizontally)
  • Shulker Shell on top of a chest

Correct Answer: Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Vertically)


Q 20. HOW MANY BRICKS DO YOU NEED TO CRAFT A FLOWER POT?
Minecraft Intelligence Test Quiz

Answer: 3


Also Check: The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Accurate Quiz Diva

Minecraft Intelligence Test Quiz

The Minecraft Intelligence Test Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *