Best Roblox Player Quiz

Best Roblox Player Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Best Roblox Player Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Best Roblox Player Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Quiz Diva. Players use QuizAnswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. WHICH GAME WON “BEST GAME TRAILER” AT THE 8TH ANNUAL BLOXY AWARDS?
 Best Roblox Player Quiz

Options:

  • The Wild West
  • Parenthood
  • Tower Defense Simulator
  • Tank Warfare

Correct Answer: Tower Defense Simulator


Q 2. IN TOWER DEFENSE SIMULATOR, WHICH ONE OF THESE GAME MODES CANNOT BE SPECIFICALLY CHOSEN AT THE START OF THE GAME?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Hardcore
  • Molten
  • Golden
  • Fallen

Correct Answer: Hardcore

Q Alt 2. WHICH OF THESE GAME MODES DIDN’T MAKE IT OUT OF TESTING?

Options:

  • Roundcat Rally
  • Spawn Capture
  • Infection
  • Titans

Correct Answer: Titans


Q 3. IN TDS, WHAT WAVE DO BOLTS APPEAR IN NORMAL MODE?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Wave 15
  • Wave 18
  • Wave 19
  • Wave 21

Correct Answer: Wave 19

Q Alt 3. WHICH OF THESE IS A RESKIN OF THE HOSS HOG IN SUPER DOOMSPIRE?

Options:

  • Roundcat Egg
  • Spooky Staff
  • Kitty Launcher
  • Rock Star

Correct Answer: Spooky Staff


Q 4. IN A MEGA SERVER IN TDS, HOW MANY HP POINTS DOES THE MOLTEN BOSS GAIN WITH THE ADDITION OF A PLAYER?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • 4000
  • 5500
  • 2500
  • 3000

Correct Answer: 2500

Q Alt 4. IN SUPER DOOMSPIRE, WHICH OF THESE IS A BUFF OF THE FIRE SWORD?

Options:

  • 10% Faster Swing Speed
  • 10% lower recharge time
  • 10% faster walkspeed
  • 10% additional damage

Correct Answer: 10% lower recharge time


Q 5. WHICH ENEMY SPAWNS A RANDOM ENEMY IN UPON ITS DEATH IN TDS?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Necromancer
  • Mystery Boss
  • Hidden
  • Slow Boss

Correct Answer: Mystery Boss

Q Alt 5. WHICH OF THESE STATUS EFFECTS INCREASES WALKSPEED BY 50%?

Options:

  • Homerun
  • Burning
  • Chilled
  • Invisible

Correct Answer: Homerun


Q 6. A LEVEL 4 ROCKETEER IN TDS ADDS HOW MUCH DAMAGE TO ITS BASE DAMAGE?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • 5
  • 10
  • 15
  • 20

Correct Answer: 15

Q Alt 6. IN A CONVERSATION D_NKERS HAD WITH POLYHEX, THIS WEAPON WAS CONFIRMED TO BE AN UNFINISHED SWORD.

Options:

  • Darkheart
  • Venomshark
  • Great Windforce
  • Alphablade

Correct Answer: Great Windforce


Q 7. IN TDS, HOW MUCH DOES IT COST, IN TOTAL, TO MAX OUT THE DJ BOOTH?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • 13,500
  • 21,480
  • 19,750
  • 17,250

Correct Answer: 17,250

Q Alt 7. WHICH OF THESE IS WAS BANNED FROM TOURNAMENTS BECAUSE OF HOW RIGGED IT WAS?

Options:

  • Firework Launcher
  • Slingshot
  • Lava Ball
  • Sticky Bomb

Correct Answer: Slingshot


Q 8. WHICH OF THESE ISN’T A HARDCORE MAP IN TDS?

Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Wrecked Battlefield
  • Autumn Falling
  • Infernal Abyss
  • Nether

Correct Answer: Infernal Abyss

Q Alt 8. SELECT THE ROUNDCAT MAP.

Options:

  • Relativity
  • Double Deck
  • Snowfall
  • Possum City

Correct Answer: Double Deck


Q 9. HOW MANY WAVES ARE THERE IN HARDCORE TDS?
Best Roblox Player Quiz

Answer: 50

Q Alt 9. IN WHICH PREVIOUS GAMEMODE DID YOU AND YOUR TEAM WIN BASED ON HOW MANY BRICKS YOU’VE DESTROYED AND COLLECTED.

Options:

  • Roundcat Rally
  • Infection
  • Blow Stuff Up
  • Spawn Capture

Correct Answer: Blow Stuff Up

Q 10. IN TDS, HOW MUCH DOES IT COST, IN TOTAL, TO MAX OUT THE RANGER?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • 52,150
  • 44,550
  • 38,670
  • 49,999

Correct Answer: 44,550


Q 11. WHICH OF THESE GAMES WON “GAME OF THE YEAR” AT THE 8TH ANNUAL BLOXY AWARDS?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Adopt Me!
  • Royale High
  • World // Zero
  • Piggy

Correct Answer: Piggy


Q 12. IN THE WILD WEST, WHICH PLAYER CAN HOLD TRIALS AND DECIDE WHETHER A PLAYER IS INNOCENT OR GUILTY?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Hitman
  • Doctor
  • Mayor
  • Banjo

Correct Answer: Mayor


Q 13. WHICH OF THESE REVOLVERS IS THE MOST ACCURATE IN THE WILD WEST?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Peacekeeper
  • Navy Revolver
  • Model 3
  • Lochke Revolver

Correct Answer: Model 3


Q 14. IN TWW, WHICH OF THESE MELEE WEAPONS TAKES 3 HITS TO KILL A PLAYER?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Knife
  • Bowie Knife
  • Mjölnir
  • Axe

Correct Answer: Bowie Knife


Q 15. WHAT IS THE FASTEST HORSE IN THE WILD WEST?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Reindeer
  • Skeleton Horse
  • American Quarter
  • HorseMustang

Correct Answer: Skeleton Horse


Q 16. WHICH ONE OF THESE CAN’T A TIER 3 PICKAXE MINE IN TWW?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Limestone
  • Iron
  • Zinc
  • Silver

Correct Answer: Silver


Q 17. WHICH ONE OF THESE TREES REQUIRES 17 SWINGS FROM A TIER 3 AXE TO CUT IT DOWN?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Grand Fir
  • Redwood
  • White Spruce
  • Douglas Fir

Correct Answer: Grand Fir


Q 18. IN WORLD // ZERO, WHAT IS THE ONLY CLASS THAT CAN USE A SHIELD?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Berserker
  • Guardian
  • Paladin
  • Defender

Correct Answer: Paladin


Q 19. IN WORLD // ZERO, WHICH OF THESE PETS HAS THE SMALLEST HATCH CHANCE IN A STAR EGG?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Fox (Green)
  • Fox (Red)
  • Boarwolf (White)
  • Owl (Red)

Correct Answer: Owl (Red)


Q 20. IN WORLD // ZERO, WHICH OF THESE PETS HAS THE SMALLEST HATCH CHANCE IN A HOLIDAY EGG?
Best Roblox Player Quiz

Options:

  • Santa Golem (Blue)
  • Santa Golem (Green)
  • Snowman (White)
  • Snowman (Red)

Correct Answer: Santa Golem (Blue)


Check Also: The Colorblind Image Quiz Answers 100% Accurate

Best Roblox Player Quiz

The Best Roblox Player Quiz is a famous quiz where you will be asked a number of questions. It is a really tough quiz as you have to attempt it 100% correctly. You select one answer wrong and you are disqualified from all the rewards. Also all your hard work is undone.

The players work really hard to attempt 100% of the quiz correctly, but unfortunately they fail. Don’t worry, QuizAnswers will help you to attempt your quiz with 100% accuracy. Even a single mistake will prove to be a disaster for you but if you use QuizAnswerz to attempt your quiz, you will never be disappointed again.

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *