Who’s That Pokemon Quiz Answers

Who’s That Pokemon Quiz Answers 100% Accurate

We will make sure that your valuable Who’s That Pokemon Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Who’s That Pokemon Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Hey Quiz. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. WHO IS THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Vileplume
  • Kabuto
  • Venasaur
  • Gloom

Correct Answer: Venasaur


Q 2. CAN YOU GUESS THE POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Eevee
  • Raticate
  • Wartortle
  • Pikachu

Correct Answer: Pikachu


Q 3. CAN YOU NAME THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Cutiefly
  • Pidgeot
  • Venomoth
  • Butterfree

Correct Answer: Butterfree


Q 4. WHO IS THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Weedle
  • Beedrill
  • Ekans
  • Dragonair

Correct Answer: Weedle


Q 5. CAN YOU GUESS THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Krabby
  • Beedrill
  • Zubat
  • Scyther

Correct Answer: Beedrill


Q 6. CAN YOU GUESS THE POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Nidoran
  • Bulbasaur
  • Sandshrew
  • Rattata

Correct Answer: Rattata


Q 7. WHO IS THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Pidgeotto
  • Doduo
  • Spearow
  • Articuno

Correct Answer: Spearow


Q 8. CAN YOU NAME THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Onix
  • Ekans
  • Arbok
  • Gyarados

Correct Answer: Arbok


Q 9. CAN YOU GUESS WHO THIS POKEMON IS?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Charmeleon
  • Raichu
  • Ninetales
  • Rapidash

Correct Answer: Ninetales


Q 10. WHO IS THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Poliwag
  • Wigglytuff
  • Clefable
  • Oddish

Correct Answer: Wigglytuff


Q 11. CAN YOU GUESS THE POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Kabuto
  • Parasect
  • Omastar
  • Tentacruel

Correct Answer: Parasect


Q 12. WHO IS THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Meowth
  • Growlithe
  • Hypno
  • Pikachu

Correct Answer: Meowth


Q 13. CAN YOU GUESS THE POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Machop
  • Golem
  • Electabuzz
  • Primeape

Correct Answer: Primeape


Q 14. WHO IS THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Arcanine
  • Hypno
  • Jolteon
  • Abra

Correct Answer: Abra


Q 15. WHAT IS THIS POKEMON’S NAME?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Machamp
  • Hitmonchan
  • Nidoking
  • Primeape

Correct Answer: Machamp


Q 16. WHO IS THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Tentacool
  • Weepinbell
  • Tangela
  • Omastar

Correct Answer: Weepinbell


Q 17. CAN YOU NAME THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Shellder
  • Exeggcute
  • Koffing
  • Geodude

Correct Answer: Geodude


Q 18. WHO IS THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Gengar
  • Slowbro
  • Lapras
  • Rhyhorn

Correct Answer: Slowbro


Q 19. CAN YOU GUESS THE POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Pinsir
  • Kabutops
  • Kingler
  • Sanslash

Correct Answer: Kingler


Q 20. WHO IS THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Goldeen
  • Magikarp
  • Weepinbell
  • Seaking

Correct Answer: Seaking


Q 21. CAN YOU NAME THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Charmander
  • Ponyta
  • Magmar
  • Flareon

Correct Answer: Charmander


Q 22. CAN YOU GUESS WHO THIS POKEMON IS?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Shellder
  • Omanyte
  • Squirtle
  • Kabuto

Correct Answer: Squirtle


Q 23. WHO IS THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Clefairy
  • Snorlax
  • Jigglypuff
  • Slowpoke

Correct Answer: Snorlax


Q 24. CAN YOU NAME THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Cloyster
  • Voltrob
  • Kabuto
  • Pinsir

Correct Answer: Cloyster


Q 25. WHO IS THIS POKEMON?
Who’s That Pokemon Quiz Answers

Options:

  • Butterfree
  • Jigglypuff
  • Venomoth
  • Clefairy

Correct Answer: Clefairy


Read Also: Find Baby Baldo Quiz Answers 100% Accurate Quiz Facts

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *