in

Fiverr WordPress Skills Test 2022 Answers Updated

WordPress skill test
WordPress skill test

Here you will find the updated Fiverr skill Test Answers. Every client will trust your skills and ability once you start getting good grades. We will help you to pass and obtain high result of any type of Fiverr skills test.

Our experts have make the Fiverr skill tests easy for you . After you successfully finish a Fiverr Test, it will appear on your profile. Next to them is a “certified” icon meaning that you are verified for your knowledge. This also gives buyers confidence that they can trust in your skills and get the job done. A good or a great result may influence positively the decision of a potential buyer who is unsure of your skills

FIVERR WORDPRESS SKILL TEST ANSWERS

1. Which of the following block sites can be imported into WordPress

Blogspot

2. can you import content from Joomla or mambo site into WordPress

Yes

3. Which of the below functions is required to create a new taxonomy

Register_taxonomy

4. Where can Google Adsense be integrated into WordPress blog?

Anywhere

5. Who of the following persons can read a post locked by password?

Registered users who knows password

6. Which of the following files must be deleted after installing WordPress 4.1?

None of these

7. ______ can write their own post but publisher or delete them. Their HTML, is limited to the set of allowed to the set of allowed tags and they cannot upload media files

Contributor

8. Is the funcation.php file required in each theme in the WordPress 4.1 Website?

No

9. User level 0 converts to____?

Subscriber
10. Can you create specific theme file for a custom content type?

Yes

11. After moving a WordPress 4.1 site to a new host, if you change your sites URL, you have to update your posts and pages to correct paths to the uploaded media files.

True

12. In Order to display a widget, the user must

Drag the desired widget to the side bar

13. What is the limitation to the depth of your categories?

No limit levels

14. Which of the following actions must be fixed after importing data into WordPress?

All of the above

15. What is the right color (by priority in use) to display taxonomies in template hierarchy?

Taxonomy – {taxonomy}-{term}.php,taxonomy-{taxonomy}.php, taxonomy.php, archive.php, index,php

16. In WordPress 4.1, which of the following theme file can be used customize the “page not found error” error page?

404.php

17. User level 10 converts to _____?

Administrator
18. You want to schedule a backup of your site database but do not have enough permission to access your host. Which of the following choices can help you perform this task?

Install “ wp database backup” plug-in

19. Which of the following are the minimum standards that server should support for WordPress 4.1?

PHP version 5.0 or greater and MySQL version 5.1 or greater

20. from which version of WordPress can you choose your username during the installing process?

3.0

21. Which of the following actions must be performed before enabling the network feature?

Deactivate your plugins

22. What is the name of theme for a page with id ‘3’?

Page-3.php

23. Which of the following files are required for completing your theme?

Index.php and style.css

24. On which of the following database can WordPress 4.1 be installed by default?

MySQL

25. Can you move your wp-content folder elsewhere or rename it to something else without changing any setting?

No

26. _____ can do anything in the WordPress administration area, write edit and delete post, page, links and comments; upload media files of any type import content manage the Dashboard; create edit and delete other users; enable and configure plugins and theme; changes the site’s theme, and manage all the available options 

Administrator

27. Conditional tags can be used to _______________

Change the content to be displayed

28. The “function_exists()” function can be used to check whether a plug-in is activated or not 

true

29. ___________ can publish, edit and delete their own posts. The cannot write pages. They can upload some kinds of media files, and they are allowed to use only the limited set of HTML tags.

Author

30. You can limit the number of revisions WordPress stores by________

Adding the following line to your wp-config.php file: define(‘WP_POST_REVISIONS’, 3); Using a plugin

31. Using _________is a good way to ensure that a WordPress site is indexed by search engines

Rebots.txt

32. Which of the following actions must be performed before upgrading WordPress?

A,b and c

33. What is the right color (by priority in use)to display category in Template Hierarchy?

Category – {slug}.php, category{id}.php. category.php. archive.php, index.php

34. To manually make the sidebar widget-ready, the user must___________

Modify the sidebar.php file

35. Which of the following tasks should be performed before installing any plugin?

Verify that plugin can be installed on your version of WordPress & is compatible with the current theme

36. What is the first action you need to take for enabling WordPress 4.1 MU Feature?

Add this code to wp-config.php file define(‘WP_ALLOW_MULTISITE’,true);

37. Can you set individual password for each post?

Yes

38. The date/time format of a WordPress site can be changed in __________

Admin settings

39. Can you move your wp-config.php file to the parent directory without changing any setting?

Yes provided that you are installing WordPress in your web root directory

40. What is the name of theme file for a page with slug ‘about’?

Php-about.php

FIVERR WORDPRESS SKILL TEST ANSWERS- SET 02

1) In relation to WordPress, which of the following cookies are stored on the visitors’ computers when they comment on your blog?

  1. Comment_author_ (HASH)
  2. Wp-settings (time) {UID} cookies
  3. WordPress_logged_in_ [Hash]
  4. Comment_author_email_(HASH)

2) Which of the following plugins can be used to improve the performance by caching your WordPress posts and pages as the static files?

  • W3 Total Cache
  • WP Super cache
  • Cache Enabler
  1. All 1, 2 and 3
  2. Only 1 and 2
  3. Only 1 and 3
  4. Only 2 and 3

3) Which of the following options is the correct order of rendering the databased archive index pages in template hierarchy?

Ans: data.php.index.php.archive.php

4) Choose True or False

By default, all the published pages are added to the menu automatically by WordPress.

Ans: True

5) Which of the following options are the correct cookies that WordPress uses for the users who have registered an account with the WordPress site?

  1. WordPress_logged_in_[HASH]
  2. Comment_author_url_(HASH)
  3. WordPress-[hash]
  4. Comment_author-(HASH)

6) Which of the following is the correct option that is the default theme of WordPress 5?

Ans: Twenty Nineteen.

7) In WordPress which of the following types of items you can add into your menu?

  • Pages
  • Categories
  • Custom links
  1. All 1, 2 and 3
  2. Only 1 and 2
  3. Only 1 and 3
  4. Only 2 and 3

8) In relation to caching in WordPress, varnish cache application is supported on which of the following platforms?

  1. Windows 7
  2. Linux
  3. FreeBSD

9) In which of the following orders, 404 template Files are called in template hierarchy?

Ans: 404.php, index.php

10) In relation to screen options in WordPress, which of the following items/modules is/are hidden by default?

  • Posts
  • Tags
  1. Only 1
  2. Only 2
  3. Both 1 and 2
  4. Neither 1 nor 2

11) Which of the following options are the correct requirements for using “Pretty” Permalink?

  • An .htaccess file
  • Apache web server with the mod rewrite module installed.
  • The follow Sym links option enabled in the WordPress’s home directory.
  1. All 1, 2, and 3
  2. Only 1 and 2
  3. Only 1 and 3
  4. Only 2 and 3

12) Select True or False.

WP super Cache is not a static page caching plugin for WordPress.

Ans: False

13) If you have shell access to your server, then which of the following commands can you use to change the file permissions for file recursively?

Ans: Locate/path/to/your/wordpress/install/-type f-exec chmod 644 {}\;

14) Which of the following options is the correct order (by priority in uses to display tag in template hierarchy?

Ans: tag. {slug}.php, tag-{id}.php, tag.php, archive.php, index.php

15) Which of the following options is the purpose of the PIklist plugin in WordPress?

Ans: It permits you to create custom meta boxes and fields in WordPress.

16) In relation to posts screen, which of the following columns are displayed in the table of posts?

  1. Title
  2. ID
  3. Categories
  4. Tags
  5. Author

17) Choose True or False

You can use the pre_get_posts Filter hook for including custom posts into your main query of blog posts.

Ans: True

18) In relation to WordPress editor which of the Following options is the default block type?

Ans: Paragraph.

19) In WordPress, which of the following template tags is used to tell WordPress to get the blog title out of the database and add it in the template File?

Ans: the_title()

20) What does the “Error 145” in WordPress indicate?

Ans: It indicates that a table in your database is corrupted.

21) In relation to get the blog indexed in Google Search, which of the following terms processes the information and also determines the quality of the content, so that the information can be placed appropriate by on google pages?

Ans: Indexing.

22) Which of the following statements are correct about the “Pages” post type in WordPress?

  1. You can place them into a hierarchical order where a page can be the parent or child of another page creating a page structure.
  2. They can be displayed in a reversed time-based order.
  3. They do not make use of categories like posts do
  4. None of above

23) While exporting your WordPress data, which of the following data can you export?

  • Posts
  • Pages
  • Comments
  • Categories
  • Custom taxonomies
  1. All 1,2,3,4 and 5
  2. Only 1,2,4 and 5
  3. Only 2,3,4 and 5
  4. Only 2, 4 and 5
  5. Only 1,2,3 and 5

24) In relation to Caching in WordPress, which of the following leads of authority are provided by Varnish?

  1. The command line arguments
  2. The CLI interface
  3. VLC program
  4. HTTP request

25) Choose True or False

By default, meta tags are included in WordPress.

Ans: False

26) Choose True or False.

It is mandatory for all the WordPress users to add an e-mail address in their respective profiles.

Ans: True

27) Which of the following options is the correct under (by priority in use) to display a single page in template hierarchy?

Ans: Singular.php, index.php, page-{id} php, page-{slug}.php, page.php, custom template file.

28) In WordPress, which of the following plugins can be used to limit the number of login attempts?

  1. SiteGuard WP Plugin
  2. OSSEC
  3. Notify
  4. Brute Force Login Protection

29) In relation to posts screen, which of the following options is the default view in the table of posts?

Ans: List view

30) While using permalinks in blogging, which of the following options is the title of your article post within the link?

Ans: Post slug

31) In wordpress, which of the following options is/are the correct examples of a non-hierarchical taxonomy?

Ans: Tag

32) While selecting the color scheme under the personal options in WordPress, which of the following colors are the menu background color?

And: First two colors

33) Meta tag in WordPress sites can be added in which of the following ways?

  • By using plugins
  • By adding them to the “header.php” template file in the wordpress theme
  • BY updating database
  1. Both options a and b
  2. Both options b and c

34) In wordpress, a contributor has which of the following capabilities?

  1. Read
  2. Delete_post
  3. Edit_post
  4. Publish_post

35) Which of the following definitions of the WP_DEBUG constant can be used to trigger the debug mode throughout WordPress?

Ans: define (“WP_DEBUG,” true);

36) In relation to the roles of WordPress 5, which of the following options can only publish and manage their own posts?

Ans: Author

37) How can you access your profile screen in WordPress?

  • From the main navigation menu under users
  • By clicking on the name link at the top of the WordPress screen.
  1. Only 1
  2. Only 2
  3. Both 1 and 2
  4. Neither 1 and 2

38) Which of the following statements is /are correct about the posts type on WordPress?

a) Attachments can make use of the WP_postmeta table to store the extra information like image’s meta data

b) Each theme in WordPress can have its own custom CSS post

  1. Both options a and b
  2. Neither option a nor b

39) Which of the following you should avoid while choosing a password?

  • Permutation of your real name, username or company name
  • A Word from a dictionary, in any language
  • Any numeric only or alphabetic only password.
  • Any password containing numeric, alphabets, and special symbol
  1. All 1,2,3 and 4
  2. Only 1,2 and 3
  3. Only 1,2 and 4
  4. Only 2, 3and 4

40) Which of the following statements are correct about the posts screen?

  1. Categories can be added in bulk to a set of posts.
  2. Tags can be added in bulk to a set of posts
  3. Categories can be deleted in bulk from a set of posts
  4. Tags can be deleted in bulk from a set of posts.

41) By default, WordPress makes use of which of the following file in a theme for displaying post of any type of the front-end of a website?

  1. index.php
  2. single.php
  3. archive.php

42) Which of the following options is a correct example of PATHINED permalink?

  1. https://example.com/index.php/yyyy/mm/dd/post-name/
  2. https://example.com/?p=n
  3. https://example.com/2012/post-name
  4. https://example.com/2012/12/30/post-name

43) My SQL workbench tool can be used for taking backups of WordPress database with which of the following operating system can you use this tool?

  1. Windows
  2. Mac
  3. Linux

44) In which of the following orders, 404 templates file are called in template hierarchy?

Ans: index.php, 404.php

45) In relation to backup your WordPress database, which of the following tools can be used for taking backup only in windows operating system?

Ans: EMS SQL management studio for My SQL

46) What does the “Error 28” in WordPress indicate?

  1. It indicates that the cache on your servers is full.
  2.  It indicates that you have too many files in/tmp.

47) In relation to a WordPress theme, which of the following statements is correct about the index.php file?

Ans: It is a fallback file that is used to serve all the content to the browsers for rendering.

48) Choose True or False

You can use the pre_get_posts filter hook for including custom posts into your main query of blog posts.

Ans: True

49) Which of the following option are the correct tables that will be always be backed up while taking backups in WordPress?

  1. WP_links
  2. WP_terms
  3. WP_users

50) Which of the following options are the correct files that are required for making theme in WordPress?

  • php
  • css
  • php
  1. All 1, 2 and 3
  2. Only 1 and 2
  3. Only 1 and 3
  4. Only 2 and 3

51) Suppose, you have a fixed IP address and you do not want any person (except yourself) to login to your admin area. Which of the following files will help you to access to wp-login.php?

  • .htaccess
  • config
  1. Only 1 can be used
  2. Only 2 can be used
  3. Both 1 and 2 can be used
  4. Neither 1 or nor 2 can be used

52) In relation to file system monitoring in WordPress, which of the following tools is the OS kernel level file monitoring service that can be used for running commands on the filesystem event?

Ans: inotify

53) Which of the following plugins can be used in WordPress 5 for two-factor authentication?

  • Duo
  • Google authenticator
  • Wordfence
  • Rublon
  1. All 1,2,3 and 4
  2. Only 1,2, and 3
  3. Only 2,3, and 4
  4. Only 1,3 and 4

54) What is the default value of the SCRIPT_DEBUG content?

Ans: False

55) While updating WordPress, which of the following options can be the correct reason for the given message on the screen- “Briefly unavailable for scheduled maintenance. Please check back in a minute.”

Ans: Maintenance File

56) If you receive an error that says “Purse error.unexpected”, which of the following options can be the reasons for the same?

  1. You have forgotten to include the opening bracket {
  2. You have forgotten to include the $ when refereeing a variable
  3. Missing a semicolon; at the end of an individual line.
  4. You have an else statement with the no opening if statement

57) Can you import content from a static HTML site to WordPress?

Ans: Yes

58) In relation to dashboard screen in WordPress 5, which of the following options are provided by the At a Glance widget?

  1. Most recent comment
  2. Number of posts
  3. Number of pages
  4. Number of comments
  5. Recently published post

59) By default, WordPress dashboard Permits administrator to edit plugins and themes file?

Ans: Yes

60) By default, in WordPress, a standard post will which of the following taxonomies types?

  1. Categories
  2. Post formats
  3. Tags
  4. Choose True or False.

61) The given command can be used to backup all the database table.

Mysqldump-add-drop-table-h mysqo-hostserver-u mysqo_username-p mysqo_database name

Ans: True

62) Choose True or False

You can edit .htaccess file by FTP or Shell.

Ans: True

63) In WordPress, a subscriber has which of the following capabilities?

Ans: read

64) Choose True or False.

In WordPress, “Revisions” and “Attachments” post type are stored in WP_Posts table

Ans: True

65) By default, which of the following database is used by WordPress 5?

Ans: My SQL

66) Which of the following options is a program that can be used to manipulate the database remotely through a web interface?

Ans: PHP My Admin

67) In WordPress, which of the following attacks can you see via the logs?

  • Cross site scripting (XSS)
  • Remote File inclusion (RFI)
  • Local file inclusion (LFI)
  • Directory traversal attempts
  1. All 1,2,3 and 4
  2. Only 1,2, and 3
  3. Only 2,3 and 4
  4. Only 1,3 and 4

Disclaimer:

The purpose to provide the answer is for the educational purpose if any official Authority have an issue , Kindly Contact Us

Note -: 

Sometimes questions are different so Do some proper research before the test.

Best Of Luck!!

Read Also: Fiverr Adobe Photoshop Skill Test Answers 2022 – Updated

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Wheel of Reward Quiz Answers

Wheel of Reward Quiz Answers 100% Accurate

Intelligence Test Quiz Answers

Intelligence Test Quiz Answers 100% Accurate