in

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers 100% Accurate

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz
The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz

We will make sure that your valuable The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Be Quizzed. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. WHICH ACTOR FIRST PORTRAYED SPIDER-MAN IN A FEATURE FILM?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Andrew Garfield
  • Tobey Maguire
  • Tom Holland
  • James Franco

Correct Answer: Tobey Maguire


Q 2. WHO WAS THE DIRECTOR OF THE FIRST SPIDER-MAN FILM?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Sam Raimi
  • David Fincher
  • Wes Anderson
  • Chris Columbus

Correct Answer: Sam Raimi


Q 3. WHO WAS THE FIRST VILLAIN THAT SPIDER-MAN FACED IN A MOVIE?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Venom
  • Doctor Octopus
  • Rhino
  • Green Goblin

Correct Answer: Green Goblin


Q 4. BONESAW, THE WRESTLER THAT PETER PARKER FIGHTS FOR MONEY IN THE FIRST FILM, WAS PLAYED BY WHICH REAL LIFE WRESTLER?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • John Cena
  • The Undertaker
  • Macho Man Randy Savage
  • Hulk Hogan

Correct Answer: Macho Man Randy Savage


Q 5. WHICH OF THESE CHARACTERS IS THE MAIN VILLAIN IN SPIDER-MAN 2?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Green Goblin
  • Doctor Octopus
  • Venom
  • Mysterio

Correct Answer: Doctor Octopus


Q 6. WHICH ACTRESS PLAYED MARY JANE WATSON IN THE SECOND SPIDER-MAN FILM?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Isla Fisher
  • Kirsten Dunst
  • Emma Stone
  • Amy Adams

Correct Answer: Kirsten Dunst


Q 7. WHAT WAS THE NAME OF THIS CHARACTER?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Ben Parker
  • J. Jonah Jameson
  • Dr. Curt Connors
  • Hoffman

Correct Answer: J. Jonah Jameson


Q 8. WHICH CHARACTER DID JAMES FRANCO PLAY IN THE MOVIES?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Peter Parker
  • Doctor Octopus
  • Harry Osborn
  • Mr. Aziz

Correct Answer: Harry Osborn


Q 9. WHAT PART-TIME JOB DOES PETER PARKER HAVE IN SPIDER-MAN 2?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Valet
  • Waiter
  • Pizza delivery driver
  • Cashier

Correct Answer: Pizza delivery driver


Q 10. WHAT SONG IS PLAYING DURING THE DANCE SCENE IN SPIDER-MAN 3?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • People Get Up and Drive That Funky Soul – James Brown
  • I Wanna Dance with Somebody – Whitney Houston
  • September – Earth, Wind, Fire
  • Happy – Pharrell Williams

Correct Answer: People Get Up and Drive That Funky Soul – James Brown


Q 11. WHO REPLACES PETER PARKER AS PHOTOGRAPHER AT THE DAILY BUGLE IN SPIDER-MAN 3?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Eddie Brock
  • Harry Osborne
  • Gwen Stacey
  • Flint Marko

Correct Answer: Eddie Brock


Q 12. WHICH SPIDER-MAN VILLAIN MAKES HIS FIRST APPEARANCE ON FILM IN SPIDER-MAN 3?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Sandman
  • Riddler
  • Scorpion
  • Lex Luther

Correct Answer: Sandman


Q 13. WHICH ACTOR PLAYED EDDIE BROCK IN SPIDER-MAN 3?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Elijah Wood
  • James Franco
  • J.K. Simmons
  • Topher Grace

Correct Answer: Topher Grace


Q 14. WHO IS REVEALED TO BE UNCLE BEN’S REAL KILLER IN SPIDER-MAN 3?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Harry Osborne
  • Peter Parker
  • Flint Marko
  • Eddie Brock

Correct Answer: Flint Marko


Q 15. WHO PLAYS SPIDER-MAN IN THE MOVIE THE AMAZING SPIDER-MAN?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • James Franco
  • Andrew Garfield
  • Tobey Maguire
  • Donald Glover

Correct Answer: Andrew Garfield


Q 16. WHO PLAYED GWEN STACEY IN THE AMAZING SPIDER-MAN?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Emma Watson
  • Kirsten Dunst
  • Emma Stone
  • Lady Gaga

Correct Answer: Emma Stone


Q 17. WHO IS THE MAIN VILLAIN IN THE AMAZING SPIDER-MAN?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Venom
  • The Lizard
  • Scorpion
  • Doctor Octopus

Correct Answer: The Lizard


Q 18. WHO WAS THE MAIN VILLAIN IN THE AMAZING SPIDER-MAN 2?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Electro
  • Hobgoblin
  • Magneto
  • Vulture

Correct Answer: Electro


Q 19. WHO IS THE THIRD ACTOR TO PLAY SPIDER-MAN?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Harry Styles
  • Joseph Gordon-Levitt
  • Elijah Wood
  • Tom Holland

Correct Answer: Tom Holland


Q 20. WHO WAS THE MAIN VILLAIN IN SPIDER-MAN: HOMECOMING?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Venom
  • Electro
  • Vulture
  • Rhino

Correct Answer: Vulture


Q 21. WHICH AVENGERS MEMBER HELPS MENTOR PETER PARKER IN SPIDER-MAN: HOMECOMING?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Captain America
  • Thor
  • Bruce Banner
  • Tony Stark

Correct Answer: Tony Stark


Q 22. WHO IS THE MAIN VILLAIN IN SPIDER-MAN: FAR FROM HOME?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Venom
  • The Lizard
  • Sandman
  • Mysterio

Correct Answer: Mysterio


Q 23. IN SPIDER-MAN: FAR FROM HOME, WHOSE ALTER EGO IS MYSTERIO?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Quentin Beck
  • Eddie Brock
  • Harry Osborne
  • Curtis Connors

Correct Answer: Quentin Beck


Q 24. WHAT IS THE NAME OF THE HIGH SCHOOLER WHO BECOMES SPIDER-MAN IN SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Mark Adams
  • Miles Morales
  • Peter Morales
  • Harry Williams

Correct Answer: Miles Morales


Q 25. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER, WHO APPEARS IN SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE?

The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers

Options:

  • Venom
  • Mysterio
  • Kingpin
  • Sandman

Correct Answer: Kingpin


Check Also: Angry Santa Quiz Answers 100% Accurate

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Angry Santa Quiz

Angry Santa Quiz Answers 100% Accurate

hot or not quiz answer

Hot or Not? Quiz Answers 100% Accurate