in

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers 100% Accurate

Roblox Arsenal Challenge Quiz
Roblox Arsenal Challenge Quiz

We will make sure that your valuable Roblox Arsenal Challenge Quiz answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Roblox Arsenal Challenge Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by QuizFacts. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. WHAT MAP IS THIS?

Options:

  • Safehouse
  • Cache
  • Dust II
  • Tuscan

Correct Answer: Dust II


Q 2. WHAT IS THE MAGAZINE CAPACITY OF THE TEC-9?

Options:

  • 10
  • 20
  • 25
  • 30

Correct Answer: 20


Q 3. WHAT IS THE MINIMUM DAMAGE DONE BY A SINGLE PELLET SHOT FROM A CALICO?

Options:

  • 1
  • 3
  • 6
  • 9

Correct Answer: 6


Q 4. WHAT IS THE MAGAZINE CAPACITY OF THE STEN?

Options:

  • 32
  • 30
  • 26
  • 16

Correct Answer: 32


Q 5. WHAT IS THE NAME OF THIS MAP?

Options:

  • Sandtown
  • Dizzy
  • Midtown
  • Tuscan

Correct Answer: Tuscan


Q 6. WHAT IS THE NAME OF THIS GUN?

Options:

  • AWP
  • Sako 85
  • Scout
  • M40

Correct Answer: Sako 85


Q 7. WHAT IS THE NAME OF THIS GUN?

Options:

  • AK-74
  • AK-47
  • G36
  • AUG

Correct Answer: AK-47


Q 8. WHICH MAP IS THIS?

Options:

  • Matrix
  • Duststorm
  • Street Corner
  • Hillside

Correct Answer: Matrix


Q 9. WHICH BADGE DO YOU RECEIVE WHEN YOU WIN A KNIFE FIGHT?

Options:

  • Rampage
  • Frenzy
  • For Shame
  • Smashing

Correct Answer: For Shame


Q 10. HOW MUCH DAMAGE DOES THE TRASH CAN DO?

Options:

  • 60
  • 100
  • 120
  • 150

Correct Answer: 120


Q 11. WHAT IS THE NAME OF THIS MAP?

Options:

  • Height Frights
  • Circus
  • Safehouse
  • Dizzy

Correct Answer: Height Frights


Q 12. HOW DO YOU EARN THE OLD HABITS BADGE?

Options:

  • Get a kill with the minigun with the Brute character equipped.
  • Get a Peacemaker head shot kill with the Handsome Hoss character equipped.
  • Get a kill with the MK18 with the John Brick character equipped.
  • Get a kill with the AWP with the Phoenix character equipped.

Correct Answer: Get a kill with the AWP with the Phoenix character equipped.


Q 13. WHAT IS THE MAGAZINE CAPACITY OF THE MINIGUN?

Options:

  • 800
  • 600
  • 400
  • 250

Correct Answer: 800


Q 14. WHICH KILL EFFECT MAKES YOUR ENEMY CONTINUOUSLY FLOAT UPWARDS AND SPIN AROUND UPON DEATH?

Options:

  • Black Hole
  • Anti Gravity
  • Pinata
  • Balloon

Correct Answer: Anti Gravity


Q 15. WHAT IS THE MAGAZINE CAPACITY OF THE HENRY RIFLE?

Options:

  • 4
  • 6
  • 10
  • 16

Correct Answer: 6


Q 16. HOW DO YOU EARN THE GET SOME GOLD BADGE?

Options:

  • Get a head shot kill on someone who has the golden knife.
  • Get 15 kills in a row without dying.
  • Get 5 backstabs in one round.
  • Assist the final kill of the game.

Correct Answer: Assist the final kill of the game.


Q 17. WHAT IS THE NAME OF THIS MAP?

Options:

  • Arcade of Lights
  • Lazer Mania
  • Light City
  • Fun Town

Correct Answer: Lazer Mania


Q 18. WHICH OF THESE HAS UNLIMITED AMMO?

Options:

  • Darkheart
  • Purple Death
  • Venomshank
  • Devil’s Fire

Correct Answer: Darkheart


Q 19. WHAT IS THE NAME OF THIS SKIN?

Options:

  • Frosty Smiles
  • Ice Cold
  • Mr. Freeze
  • Snow Joe

Correct Answer: Frosty Smiles


Q 20. WHICH KILL EFFECT TURNS THE VICTIM INTO WHAT RESEMBLES A CHRISTMAS TREE?

Options:

  • Elf on a Shelf
  • Santa’s Little Helper
  • Merry Deathmas
  • Decorate

Correct Answer: Decorate


Q 21. WHAT IS THE NAME OF THIS SKIN?

Options:

  • The One
  • Silent Bot
  • RoboCop
  • Terminator

Correct Answer: Silent Bot


Q 22. HOW DO YOU EARN THE SESSION STRIKER BADGE?

Options:

  • Get 64 kills in one play session.
  • Get 128 kills in one play session.
  • Get 256 kills in one play session.
  • Get 500 kills in one play session.

Correct Answer: Get 64 kills in one play session.


Q 23. WHICH GUN HAS THE HIGHEST DAMAGE?

Options:

  • Musket
  • Barrett
  • Literal Gun
  • Pulse Musket

Correct Answer: Literal Gun


Q 24. WHAT IS THE NAME OF THIS MAP?

Options:

  • Erangel
  • Air Islands
  • Skylands
  • Island Hop

Correct Answer: Skylands


Q 25. WHAT IS THE MAGAZINE CAPACITY OF THE FLAMETHROWER?

Options:

  • 100
  • 150
  • 200
  • 250

Correct Answer: 150


Also Check: Incredible Crypto Quiz Answers 100% Accurate

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Incredible Crypto Quiz Answers

Incredible Crypto Quiz Answers 100% Accurate

Video Game Emoji Quiz Answers 100% Accurate

Video Game Emoji Quiz Answers 100% Accurate