in

Incredible Crypto Quiz Answers 100% Accurate

Incredible Crypto Quiz Answers
Incredible Crypto Quiz Answers

We will make sure that your valuable Incredible Crypto Quiz Answers are 100% accurate. Don’t worry, QuizAnswerz provides you 100% accurate answers. Incredible Crypto Quiz holds a number of questions. This quiz is offered by Be Quizzed. Players use Quizanswerz to complete the quiz and solve them with 100% accurate answers and receive rewards.

Q 1. WHAT WAS BITCOIN’S RECORD HIGH PRICE?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • 68,350
  • 63,729
  • 71,882
  • 60,113

Correct Answer: 63,729


Q 2. HOW MUCH ETHER DID A HACKER STEAL IN 2016?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • $25 million
  • $40 million
  • $50 million
  • $65 million

Correct Answer: $50 million

If the question below doesn’t have any input field, just refresh the page, until the question changes.


Q 3. WHAT IS BITCOIN’S CAP LIMIT?

Incredible Crypto Quiz Answers

Correct Answer: 21 million


Q Alt 3. WHAT ARE THE DIFFERENT TYPES OF TOKENS?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • Platform
  • Privacy
  • Currency
  • All of the Above
  • None of the Above

Correct Answer: All of the Above


Q 4. WHAT WAS THE EARLIEST ITERATION OF CRYPTOCURRENCIES?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • Bitcoin
  • Litecoin
  • Hashcash
  • Digicash

Correct Answer: Digicash


Q Alt 4. WHAT IS A MECHANISM WHERE ONE CRYPTOCURRENCY CAN BE EXCHANGED DIRECTLY FOR ANOTHER CRYPTOCURRENCY?

Correct Answer: Atomic Swap


Q 5. WHICH OF THESE IS NOT A QUALITY OF A BLOCKCHAIN?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • Structures its data into tables
  • Data is chained together
  • Decentralized
  • Viewed Transparently

Correct Answer: Structures its data into tables


Q 6. HOW MANY COINS CAN LITECOIN ACCOMMODATE UP TO?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • 64 million
  • 21 million
  • 84 million
  • 54 million

Correct Answer: 84 million


Q 7. WHEN DID LITECOIN GO LIVE?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • September 24, 2013
  • October 13, 2011
  • November 2, 2010
  • December 23, 2012

Correct Answer: November 2, 2010


Q Alt 7. WHAT DOES P2P STAND FOR?

Options:

  • Password to Peer
  • Peer to Peer
  • Password to Product
  • Password to Password

Correct Answer: Peer to Peer


Q 8. WHICH OF THESE MOST CLOSELY LINES UP WITH THE MEANING OF MINING BITCOIN?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • Using your computer to verify the legitimacy of bitcoin transactions.
  • Using your computer to discover hidden bitcoin in the blockchain.
  • Using your computer to dig up blocks of bitcoin.
  • Using your computer to create new bitcoin tokens, which are added to the blockchain.

Correct Answer: Using your computer to verify the legitimacy of bitcoin transactions.


Q 9. WHAT IS THE BLOCK REWARD FOR DOGECOIN AS OF MAY 11, 2021?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • 10,000
  • 15,000
  • 8,500
  • 2500

Correct Answer: 10,000


Q Alt 9. WHAT WAS THE LAUNCH PRICE OF BITCOIN?

Options:

  • $0.24
  • $0.004
  • $0.0063
  • $0.0008

Correct Answer: $0.24


Q Alt 9-2. WHAT IS THE TERM FOR WHEN A BLOCKCHAIN SPLITS?

Options:

  • A split
  • A division
  • A sidechain
  • A fork

Correct Answer: A fork


Q 10. ETHEREUM FOUNDER CHARLES HOSKINSON ALSO FOUNDED THIS CRYPTOCURRENCY:

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • Cardano
  • Stellar
  • Chainlink
  • Binance Coin

Correct Answer: Cardano


Q 11. WHERE DO BITCOIN TRANSACTION FEES GO?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • Satoshi Nakamoto
  • Back into the blockchain
  • To the bitcoin miner
  • Used to create more tokens

Correct Answer: To the bitcoin miner


Q Alt 11. WHAT IS COLD STORAGE?

Options:

  • A desktop wallet
  • Document storage outside of digital devices
  • A private key connected to the Internet
  • A private key not connected to the Internet

Correct Answer: A private key not connected to the Internet


Q 12. WHICH OF THESE HAS THE HIGHEST CAP LIMIT?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • Dogecoin
  • Ethereum
  • Stellar XLM
  • Binance Coin

Correct Answer: Dogecoin


Q 13. WHICH OF THESE IS NOT A MAJOR CONCERN WITH ETHEREUM?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • Electrical construction of the blockchain
  • Energy Consumption from miners
  • Environmental impact from the blockchain
  • Gas Emissions caused by transactions

Correct Answer: Electrical construction of the blockchain


Q 14. WHAT WAS THE FIRST BITCOIN TRANSACTION USED FOR?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • Restaurant tip
  • A car
  • Rent
  • Pizza

Correct Answer: Pizza


Q 15. IN 2009 HOW MUCH WOULD ONE BLOCK EARN A MINER?

Incredible Crypto Quiz Answers

Options:

  • 200 BTC
  • 50 BTC
  • 12.5 BTC
  • 25 BTC

Correct Answer: 50 BTC


Check Also: The Ultimate Spiderman Movie Challenge Quiz Answers 100% Accurate

Final Thoughts

Rewards are received from many different aspects, and some are more effective than others. However, earning rewards by solving quizzes is one of the most effective means and it’s really entertaining as well.

It’s fun, but you can also learn a lot by using your memories and your brain’s tools. You can learn a new language or other skills much more quickly and efficiently than if you rely on your memories alone. It is a great incentive to keep practicing and learning while earning your desired rewards.

You can use it as fun and you are building a strong drive to keep you really progressing, but it also allows you to discover new skills and competences much faster than if you solely relied on your abilities and memory. It’s a great way to continue advancing and keep receiving your rewards.

Note:

This is our claim that QuizAnswerz is a 100% authentic site and to meet our claim we research and confirm answers of all the questions from different sources before uploading it here. As you know different Quizzes can update their set of questions. Don’t worry, our site QuizAnswerz keeps an eye on these updates. So we keep on reviewing and updating the question answers almost on a daily basis. If you feel that we need to review any quiz or any particular question then comment below at the end of the quiz or contact us through email.
Thank you and good luck, have fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

hot or not quiz answer

Hot or Not? Quiz Answers 100% Accurate

Roblox Arsenal Challenge Quiz

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers 100% Accurate